Islıkla karışık gibi.Cngli Temsalarda bir patlama sesi geliyor. Hava boşaltma sesi gibi sağır edici. Hiç sevmiyorum
İETT Procity TR'lerinde dışarıdan duyuyorum titreme sesini artık.Yanımdan geçerken durduğunda.B5243. Hiç kimseye tavsiye etmem. O1264'ün BMC hali. Yeni nesil Çöpcity!
Motoru çok gürültülü, süspansiyon kötü. Sürekli titriyoruz. İçi de, dışı da çok kirli. Hijyen, SIFIR!
A-924'ü andırdı.
O sesi bende hiç sevmiyorum geçen yıl 98G'de binmiştim CNG'li Temsa'ya sürekli birkaç dakikada bir çıkan o sesten rahatsız olmuştum Güngören'e kadar. Hatta bindiğime pişman etmişti keşke sonraki 98G'ye(Otokar Kent 290LF gelecekti), ya da minibüse binseydim dedirtmişti.Cngli Temsalarda bir patlama sesi geliyor. Hava boşaltma sesi gibi sağır edici. Hiç sevmiyorum
B-1887 ile hemen hemen aynı yaşta olan A-1858'in biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.146 -> B-1887
Bu araç güya en bakımlı Otokar ama maalesef bu araç için de içten yorumlarım kötüleşmeye başladı. Aracın içindeki duracak yazısının çerçevesi kopmuş, bazı tutacaklar kopmuş, motoru biraz gürültülü... Manevra yapınca veya araç durunca Temsa'lar gibi titriyor. Kaloriferi de zayıf çalışıyor. Kapı arkasında yazılar vardı (silinmiş ama yine de belli oluyordu), biraz da motor kapağı yanındaki boyaları dökülüyordu. Ayrıca motor kapağı normalden çok acayip büyük.
Yani çok üzüldüm bu araca.
Bu durum bence normal çünkü araç 13 yaşında. Yani bu durumu bile bence iyi. Daha kötüleri de var yani. A-1867'nin eski aracı bundan 2-3 kat daha kötü durumdaydı.
Ben sohbet konusuna yazmıştım geçen hafta B-1809’u. Bu konunun varlığını unutmuşum. Bugün araca yine bindim o eski kükreyen sesi yoktu. Şaşırdım.B-1809'u kimse mi yazmadı?
Bu arada D-108'in motor sesini düzeltememişler. Halen daha rahatsız edici. Bunda da traktör motoru var.
Bakımla alakalı olabilir çünkü hem C-011 hem C-012 ikisi de 2014 model.C.011 filo numaralı TEMSA tenekesine bindiğinizde kafanızı cama koyduğunuz andan itibaren çok feci bir şekilde kaşıntı ve titreme geliyor.Kardeşi olan 12 minnâcıkta olsa rahat.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.