Kadın dengesini kaybedip metrobüs yoluna düşmüş galiba
Ayriyetten şirinevler durağında da metrobüs bir vatandaşın ayağını ezmiş. Kötüydü, görüntü eklemek istemedim
Kadın dengesini kaybedip metrobüs yoluna düşmüş galiba
Ayriyetten şirinevler durağında da metrobüs bir vatandaşın ayağını ezmiş. Kötüydü, görüntü eklemek istemedim
Mercedesler halen sapasağlam devam ediyorlar uzun bir süre istanbuldan cekilmezler, metrobusten çıkar hatlara döner,hatlardan çıkar başka illere hibe verilir, ibb farklı şekilde değerlendirir yani ölmezler.Metrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.
Burada maalesef vatandaşımızda sorun var. Geçmiş olsun
Conecto’larda problem var.Mercedesler halen sapasağlam devam ediyorlar uzun bir süre istanbuldan cekilmezler, metrobusten çıkar hatlara döner,hatlardan çıkar başka illere hibe verilir, ibb farklı şekilde değerlendirir yani ölmezler.
Burada maalesef vatandaşımızda sorun var. Geçmiş olsun
Geçen bindiğim Conecto'lar da birinin motoru arızalı çalışıyordu diğerinin iç parçaları yerinden çıkmıştı.Sevmemiştim hiç.Capacity'ler de çok daha rahat hissediyorum.Metrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.
Bakımı düzgün yapılan araçlarda problem olduğunu sanmıyorumConecto’larda problem var.
Bakımlarda sıkıntı varGeçen bindiğim Conecto'lar da birinin motoru arızalı çalışıyordu diğerinin iç parçaları yerinden çıkmıştı.Sevmemiştim hiç.Capacity'ler de çok daha rahat hissediyorum.
Mercedes katılmıyorsa yapılacak bir şey yok. Diğer alımlarda başka marka ile yoluna devam eder metrobüs.Bakımı düzgün yapılan araçlarda problem olduğunu sanmıyorum
Bakımlarda sıkıntı var
Mantıklı. TeşekkürlerMercedes katılmıyorsa yapılacak bir şey yok. Diğer alımlarda başka marka ile yoluna devam eder metrobüs.
Benim dikkatimi haber dili çekti.
Aynaya bakarken öndeki araçları fark etmemiş sanırım. Geçmiş olsun.
Yine Özel Halk Otobüsü'nü iett olarak belirtmişler.
Herkes öyle belirtiyor ama bir yandan da haksız değiller İETT kendi ayağına sıktı.Yine Özel Halk Otobüsü'nü iett olarak belirtmişler.
Capacity kent xl dan daha konforluMetrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.
Mutlaka konforludur fakat bu yüksek filo yaşını ve aracın zorlandığı gerçeğini malesef değiştirmiyor.Capacity kent xl dan daha konforlu
C-041 araç.Videodaki kaza yapan AKİA 14DK hattında çalışıyor bende videoda minnâcık gördüm muhtemelen C.039 & 41 bu 2 araçtan 1 'isi olabilir diye düşünüyor ve tahmin ediyorum cana ve eşyayada zarar gelmesin dilerim.![]()
Bütün araçları sarıya boyayarak ÖHO'ya sahip çıkmaya çalıştılar fakat başarılı bir girişim olduğu söylenemez.Herkes öyle belirtiyor ama bir yandan da haksız değiller İETT kendi ayağına sıktı.
Çok şaşırdım vallaha çok büyük geçmi olsun CANA VE EŞYAYADA ZARAR GELMESİN. Dilerim.C-041 araç.
www.instagram.com
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.