İETT/ÖHO - Kazaya Karışan/Yanan Otobüsler

Metrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.
Mercedesler halen sapasağlam devam ediyorlar uzun bir süre istanbuldan cekilmezler, metrobusten çıkar hatlara döner,hatlardan çıkar başka illere hibe verilir, ibb farklı şekilde değerlendirir yani ölmezler.

Ayriyetten şirinevler durağında da metrobüs bir vatandaşın ayağını ezmiş. Kötüydü, görüntü eklemek istemedim
Burada maalesef vatandaşımızda sorun var. Geçmiş olsun

Mercedesler halen sapasağlam devam ediyorlar uzun bir süre istanbuldan cekilmezler, metrobusten çıkar hatlara döner,hatlardan çıkar başka illere hibe verilir, ibb farklı şekilde değerlendirir yani ölmezler.

Burada maalesef vatandaşımızda sorun var. Geçmiş olsun
Conecto’larda problem var.

Metrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.
Geçen bindiğim Conecto'lar da birinin motoru arızalı çalışıyordu diğerinin iç parçaları yerinden çıkmıştı.Sevmemiştim hiç.Capacity'ler de çok daha rahat hissediyorum.

Capacity kent xl dan daha konforlu

Gazi Mahallesi'nde A-1028 Akia yolda arızalanınca arkasında 10'dan fazla araç yolda kalmış. Haber dilinde İETT otobüsü yerine halk otobüsü yazmaları şaşırttı.

Sonunda ise İETT'nin kısa Ford kamyonu aracı çekmeye gelmiş

Screenshot_2026-03-31-00-03-43-987_com.instagram.android.webp

Screenshot_2026-03-31-00-04-05-444_com.instagram.android.webp

Screenshot_2026-03-31-00-04-19-442_com.instagram.android.webp

Geri
Üst Alt