Bu cümleye uyan tek belediye bizimki olabilir.Bedava olmasına karşıyım. Bedava olmamalı. Bizim millet bedava olan hiçbir şeyi hak etmiyor
KM11 hattına 2 adet körüklü otobüs konulmuş.
Ayın 16sindan itibaren çalışıyorKM11 hattında iki tane körüklü otobüs çalışmaya başlamış.
KM11 hattında iki tane körüklü otobüs çalışmaya başlamış.
Bu sabah gördüm acaba Esenyalı'daki kavşakları nasıl dönüyor araçlar yol dar hatalı parklarla daha da daralıyor 133AK gibi düz yoldan gitse daha iyi olabilirmiş ama o zaman da yokuş sıkıntı olurdu bir de Pazartesi mecbur öte caddeden gidecekKM11 hattında iki tane körüklü otobüs çalışmaya başlamış.
Bug (hata) olduğunu düşünüyorum. Geçen günde var olan tüm seferlerini silmişlerdi sonra geri getirdiler. Bunu da Kaldırırlar yakında. Pazar günü hiçbir hat her saatte 7 dk da bir çalışmaz36M'ye bir sürü cebeci kalkışlı pazar seferi eklenmiş
Mecidiyeköy kalkışı hiç yok ve sadece pazar. Öyle olsaydı her güne koyarlardı. Sistem hatasıdır yakında kalkarT4 hattı 1 aylığına bakıma alınacağı için olabilir mi?
T4 hattı 1 aylığına bakıma alınacağı için olabilir mi?
pazar gününü bekleyelimKi T4 bakıma girse niye 36M’ye daha fazla sefer versinlerki ?
Bir de sadece pazar ( Rick’in dediği gibi )
Böyle bir şey yüzünden sefer eklemesi yapacak olsalar bile 336E ye filan yaparlar ya da 36A’ya .
Bir de bu hat hep boş oluyor , daha bunla uğraşacaklarını sanmıyorum . Yine Rick’in dediği gibi hata var .
Uygulama berbat bir halde zaten . Bazen olan saatler 2 kez yazılıyor . Bazen hiçbiri yazmıyor . Bazen hatla alakası olmayan , başka hattan deparlar saatlerde gözüküyor ?
Pazar gününe kadar düzelmezse eğer ve bu saatlere göre araç çalışırsa , hayatımın en büyük şokunu yaşarım![]()
Bu saatlerle çalışacak kadar araç var mı ki zatenPazar gününe kadar düzelmezse eğer ve bu saatlere göre araç çalışırsa , hayatımın en büyük şokunu yaşarım![]()
+++ Katılıyorum.Ki T4 bakıma girse niye 36M’ye daha fazla sefer versinlerki ?
Bir de sadece pazar ( Rick’in dediği gibi )
Böyle bir şey yüzünden sefer eklemesi yapacak olsalar bile 336E ye filan yaparlar ya da 36A’ya .
Bir de bu hat hep boş oluyor , daha bunla uğraşacaklarını sanmıyorum . Yine Rick’in dediği gibi hata var .
Uygulama berbat bir halde zaten . Bazen olan saatler 2 kez yazılıyor . Bazen hiçbiri yazmıyor . Bazen hatla alakası olmayan , başka hattan deparlar saatlerde gözüküyor ?
Pazar gününe kadar düzelmezse eğer ve bu saatlere göre araç çalışırsa , hayatımın en büyük şokunu yaşarım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.