İETT/ÖHO - Hatları Hakkında Duyurular (Sefer Saati ve Güzergah Değişimleri)

Bedava olmasına karşıyım. Bedava olmamalı. Bizim millet bedava olan hiçbir şeyi hak etmiyor
Bu cümleye uyan tek belediye bizimki olabilir.👏👏Vapur,Metro,Tramvay ve Otobüsler öğrenciye 7.50, tama 15 (yani yarı fiyata)

32

EMİNÖNÜ kalkışlı 15:10 seferi 16:00 hareketle 12. (TΟΡΚΑΡΙ BAYRAMPAŞA) -40. (CEVATPAŞA) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir.

32T

HARBİYE ASKERİ MÜZE kalkışlı 15:30 seferi 15:30 hareketle 21.

(BAYRAMPAŞA-MALTEPE METROBÜS) - 48. (CEVATPAŞA) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir,

ES1 Esenyurt Belediyesi – Beylikdüzü Devlet Hastanesi / Beykent Hattı Güzergâh Değişikliği Duyurusu

ES1 Esenyurt Belediyesi – Beylikdüzü Devlet Hastanesi / Beykent hattımızda, Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nin trafiğe kapatılması nedeniyle 24.03.2026 (Salı) tarihinden itibaren güzergâh değişikliği yapılmıştır.

Bu kapsamda hattımız gidiş yönünde;
Mustafa Kemalpaşa Caddesi ve Haramidere duraklarına hizmet vermeyecektir.

Araçlarımız, Şair Fevzi Kutlu Kalkancı Ortaokulu durağından sonra Yakuplu Kent Ormanı durağına uğrayacak şekilde hizmet verecektir.

Anlayışınız için teşekkür
ederiz

23 Mart 2026

Kaynak:İETT

KM11 hattında iki tane körüklü otobüs çalışmaya başlamış.

O hatta gerekliydi bence. Garip derecede azımsanmayacak kadar yolcusu var.
İyi olmuş.

KM24’ünde pik saatlerde körüklü otoları sefere koymuşlar. Geçen gün görmüştüm onuda.

KM11 hattında iki tane körüklü otobüs çalışmaya başlamış.
Bu sabah gördüm acaba Esenyalı'daki kavşakları nasıl dönüyor araçlar yol dar hatalı parklarla daha da daralıyor 133AK gibi düz yoldan gitse daha iyi olabilirmiş ama o zaman da yokuş sıkıntı olurdu bir de Pazartesi mecbur öte caddeden gidecek

36M'ye bir sürü cebeci kalkışlı pazar seferi eklenmiş
1000023162.webp

1000023161.webp

36M'ye bir sürü cebeci kalkışlı pazar seferi eklenmiş
Bug (hata) olduğunu düşünüyorum. Geçen günde var olan tüm seferlerini silmişlerdi sonra geri getirdiler. Bunu da Kaldırırlar yakında. Pazar günü hiçbir hat her saatte 7 dk da bir çalışmaz

Ekran görüntüsü 2026-03-25 221232.webp

Son düzenleme:
T4 hattı 1 aylığına bakıma alınacağı için olabilir mi?

Zannetmiyorum hocam. T4’ün sadece Topkapı-Şehitlik arasında bir bakım süreci olacak diye biliyorum. O da zaten 22.00’ye kadar mekik işletme. 22.00’den sonra İETT devreye giriyor.

20 Nisan 2026’da çalışmalar tamamlanacak.

Ki T4 bakıma girse niye 36M’ye daha fazla sefer versinlerki ?

Bir de sadece pazar ( Rick’in dediği gibi )

Böyle bir şey yüzünden sefer eklemesi yapacak olsalar bile 336E ye filan yaparlar ya da 36A’ya .

Bir de bu hat hep boş oluyor , daha bunla uğraşacaklarını sanmıyorum . Yine Rick’in dediği gibi hata var .

Uygulama berbat bir halde zaten . Bazen olan saatler 2 kez yazılıyor . Bazen hiçbiri yazmıyor . Bazen hatla alakası olmayan , başka hattan deparlar saatlerde gözüküyor ?

Pazar gününe kadar düzelmezse eğer ve bu saatlere göre araç çalışırsa , hayatımın en büyük şokunu yaşarım 😀

Böyle bir şey yüzünden sefer eklemesi yapacak olsalar bile 336E ye filan yaparlar ya da 36A’ya .

Bir de bu hat hep boş oluyor , daha bunla uğraşacaklarını sanmıyorum . Yine Rick’in dediği gibi hata var .

Uygulama berbat bir halde zaten . Bazen olan saatler 2 kez yazılıyor . Bazen hiçbiri yazmıyor . Bazen hatla alakası olmayan , başka hattan deparlar saatlerde gözüküyor ?

Pazar gününe kadar düzelmezse eğer ve bu saatlere göre araç çalışırsa , hayatımın en büyük şokunu yaşarım 😀
pazar gününü bekleyelim

+++ Katılıyorum. 🤣

Geri
Üst Alt