1/3
Beşyüzevler durağından güzergahtan çıkarak 500 evler durağından güzergaha girecektir.Ben bir sorun göremedim ne var bunda
İkisi de aynı.
Beşyüzevler durağından güzergahtan çıkarak 500 evler durağından güzergaha girecektir.Ben bir sorun göremedim ne var bunda
Sen mi ekledin yoksa İETT mi401T->15-03-2026 itibariyle Haftaiçi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi dönüş: 17:00, gidiş: 15:10, 15:20). Ayrıca Haftaiçi 1 sefer ilave edilmiştir.
Sonunda bir İETT otobüsü ekledik bu hatta
Ekledik dediysem şikayetlerimiz doğrultusunda eklendi hemen linçlemeye gerek yokSen mi ekledin yoksa İETT mi
Etkinlik nedeniyle güzergah değişikligi yapılmış
31E Kuyumcukent - Eminonü
Saraçhane dolayısıyla vatan,millet caddeleri kapalıTaksim hatlarında da böyle güzergah değişikliği var.
Vatan cadesi kapalı güzergah olması sebebi ile araçlarımız dönüş yönünde Şişhane 3 durağından sonra güzergahtan ayrılarak balat güzürgahını üzerinden giderek güzergaha girer. | Saraçhane bölgesi üzerindeki Miting nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Taksim yönüne doğru Yusufpaşa-Aksaray durağından güzergahtan çıkarak Şişhane 2 durağından güzergaha girecektir.
Orada kitle sabaha kadar duracak. O bölge tamamen kapalı taksime kadar ondan dolayı çok dolaşıyorlar, 2-3 gün sürecek gibi bu durumEkli dosyayı görüntüle 129001
Ya arkadaş bu nasıl bir güzergah değişikliği? Taksim ve Eminönü'nden kalkan hatlar T5 tramvayının gittiği sahil yolundan gidiyor.32T'de Unkapanı'na gitmeyip sahil yoluna indi ve oradan daha Haliç Köprüsüne kadar gidip Topkapı'ya bağlandı nasıl gitti bilmiyorum.Bir de gece son seferleri nasıl hala etkileyebiliyor?? Unkapanı Vefa'da falan bekleyen yolcular mağdur olmuştur.
Net olarak anlayamadım araçlar nereden gidiyor ama 32T ve 336E hattından araçları Haliç Köprüsünün orada gördüm.Yani buradan gitmek nasıl bir saçmalık.Şimdi bakınca Saraçhane'nin orada araçlar var ama benim gördüklerim öyle yaptı.Bir çok yolcu mağdur olmuştur kesin.Orada kitle sabaha kadar duracak. O bölge tamamen kapalı taksime kadar ondan dolayı çok dolaşıyorlar, 2-3 gün sürecek gibi bu durum
Eminönü taksim araçları kullandı diye biliyorum, bilen varsa açıklarsa sevinirizNet olarak anlayamadım araçlar nereden gidiyor ama 32T ve 336E hattından araçları Haliç Köprüsünün orada gördüm.Yani buradan gitmek nasıl bir saçmalık.Şimdi bakınca Saraçhane'nin orada araçlar var ama benim gördüklerim öyle yaptı.Bir çok yolcu mağdur olmuştur kesin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.