İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

36CY

17-03-2026 itibariyle Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi dönüş: 16:30, gidiş: 19:15),

Önceden haftaiçinde dönüş 16.15'ti.Döndükten sonra gidiş ise 18.45'ti.16.15 Seferine yetişemediği için 16.30'a çekmişler.Gidişi de 19.15'e.
70km sınırı olduğu için (!) Araçlar seferlere yetişemiyor

70km olayı yalan 92B A-212 bugun köyiçinden tozkoparana 5 dakikada geldi o yüzden yetişemedik bekledik yağmurda yalan dümen

98D-98Y-98G meydandan incirliye 120 saniyede geliyolar oyunda nitro basarlarya aynı o şekil akialar çok seri ondanda kaynaklı 70 muhabbeti yalan yani aldanmayın

Bedava olmasına karşıyım. Bedava olmamalı. Bizim millet bedava olan hiçbir şeyi hak etmiyor
Bu cümleye uyan tek belediye bizimki olabilir.👏👏Vapur,Metro,Tramvay ve Otobüsler öğrenciye 7.50, tama 15 (yani yarı fiyata)

32

EMİNÖNÜ kalkışlı 15:10 seferi 16:00 hareketle 12. (TΟΡΚΑΡΙ BAYRAMPAŞA) -40. (CEVATPAŞA) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir.

32T

HARBİYE ASKERİ MÜZE kalkışlı 15:30 seferi 15:30 hareketle 21.

(BAYRAMPAŞA-MALTEPE METROBÜS) - 48. (CEVATPAŞA) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir,

Trafikten dolayı olmasın o? Bazen 1 saat Haznedar trafiğinden çıkamıyoruz. 70km'de otobüs 1 saatte (hatta daha kısa sürede) oraya varır.
Olabilir, ben orada ironi (!) Yapmıştım.
70km olayı yalan 92B A-212 bugun köyiçinden tozkoparana 5 dakikada geldi o yüzden yetişemedik bekledik yağmurda yalan dümen

98D-98Y-98G meydandan incirliye 120 saniyede geliyolar oyunda nitro basarlarya aynı o şekil akialar çok seri ondanda kaynaklı 70 muhabbeti yalan yani aldanmayın
Öyle bir şey yok, 71 kmde ceza geliyor. İmkansız bir şey. Kendi gözlerimle gördüm, 500t ile seyahat halindeyken 73km ile uyarı geldi.

Uyarı geliyor sadece
İlk uyarı,ikinci uyarı, rapor ve para cezası.
70'den sonrası uyarı. Silivri otobüsleri hep 70'in üstüne çıkıyor. Hep 80'de gidiyor trafiksiz.

UYARI !!!
HIZ: 80KM diye yazıyor.
Eskiden öyleydi sistem değişti, 73km itibarıyla uyarı,ikinci uyarı,rapor ve ceza yazılıyor
Hızlı gitmek mecburi birşey otoyol kullanan hatlar 70 ile niye gitsin gerekirse 85 90 lara çıkmalı bence
Otoban bile olsa artık 73km geçemeyecek. Cezası var
Otoyol kullanan otobüslerin 70 ile gittiği düşünen var mı?

500T? 90’la gitmeme rağmen yetişemedim.

Ki sol şeritte bu arada.

Trafik kuralları 500T’ye işlemiyor
Otobüsle küçük aracın lastik ebadi dolayısıyla +- 10km oluyor.

İlk uyarı,ikinci uyarı, rapor ve para cezası.

Eskiden öyleydi sistem değişti, 73km itibarıyla uyarı,ikinci uyarı,rapor ve ceza yazılıyor

Otoban bile olsa artık 73km geçemeyecek. Cezası var

Otobüsle küçük aracın lastik ebadi dolayısıyla +- 10km oluyor.
Öyle birşey olmuyor hız sınırının geçerli olduğu yerler şehir içinde ya da caddelerde otoyolda ceza yazılmıyor öyle kolay kolay ben 36AS ile 100 e çıktığımızı hatırlıyorum Arnavutköy yolunda çünkü yol bomboştu

Öyle birşey olmuyor hız sınırının geçerli olduğu yerler şehir içinde ya da caddelerde otoyolda ceza yazılmıyor öyle kolay kolay ben 36AS ile 100 e çıktığımızı hatırlıyorum Arnavutköy yolunda çünkü yol bomboştu
Bugün için konuşalım, kendim birebirde gördüm,istişare ettim. Sistem bu oldu, 500t gibi bir hatta 73 km de ceza geliyor.

Olabilir, ben orada ironi (!) Yapmıştım.

Öyle bir şey yok, 71 kmde ceza geliyor. İmkansız bir şey. Kendi gözlerimle gördüm, 500t ile seyahat halindeyken 73km ile uyarı geldi.
Sen çok yanlış bilgi veriyosun haberin olsun ben hiçbir zaman eksik bilgi vermedim körde değilim yanımdan 100 le geçti zaten 20 dk lık yere adam 5 dk da geldi çok sivri cevaplar veriyosun bilgin olsun

Geri
Üst Alt