1/3
Mercedes'e o çamaşır makinelerini hiç ama hiç yakıştıramadım. Otobüslerine de aynı kötülüğü yapacaklar diye korkuyorum.Maalesef otomobil , otobüs, kamyon farketmeksizin bütün araç tasarımları farklı yöne evrilmeye başladı.
Mercedes'e o çamaşır makinelerini hiç ama hiç yakıştıramadım. Otobüslerine de aynı kötülüğü yapacaklar diye korkuyorum.Maalesef otomobil , otobüs, kamyon farketmeksizin bütün araç tasarımları farklı yöne evrilmeye başladı.
Daha önce de söylemiştim, Şahinkaya Garajında çalışan bir tanıdığım Otokar Kent'ler bize gelecek demişti ve bu durumdan pek de memnun değillerdi. Yeni araçlar Sultangazi garajına, oradaki araçlar da Şahinkaya - Anadolu garajlarına gelebilirAvrupa yakasında başlayacaklar tabi ki de
Habaşpilli procity var şuan.
İett Karsan ile çalışıyor. Filoda E Jest’ler var. E Ata 12 neden gelmesin
Tümden özelleştirilmediğine dua etmek lazım. Elde kalan kalelerden biri iett çünküÇok sevgili arkadaşlar İETT otobüs alsa ne olur? almasa ne olur? Üzülerek söylüyorum sizlere çünkü istanbuldaki İETT otobüs hatlarının %99 'u özel ne yazık ki.![]()
Zamanında metrobüs sisteminin özel şirket tarafından işletilmesi gündeme gelmiştiTümden özelleştirilmediğine dua etmek lazım. Elde kalan kalelerden biri iett çünkü
Bir zamanlar Anadolu Garajı'nda Otokarlar varken Şahinkaya garajına gittiğinde köy hatlarına çalıştığında mazot yetmiyordu tekrardan Anadolu Garajına dönmek zorunda kalmıştıDaha önce de söylemiştim, Şahinkaya Garajında çalışan bir tanıdığım Otokar Kent'ler bize gelecek demişti ve bu durumdan pek de memnun değillerdi. Yeni araçlar Sultangazi garajına, oradaki araçlar da Şahinkaya - Anadolu garajlarına gelebilir
Hayır.Otokar ve Mercedeste yapabilir.Fabrikasyon kapıları dışa açılan solo otobüs olarak sadece Man üretim yapıyor.
Onlar isteğe özel yapıyorlar. Man direkt seri üretim yapıyor. Ayrıca ben gerek yurt dışında gerek yurt içinde hiç kapıları dışa açılan Otokar Kent solo görmedim. Yapılırsa bir ilk yaşanmış olur.Hayır.Otokar ve Mercedeste yapabilir.
Mesela Otokar Kent XL kapıları dışarı açılıyor aynı zamanda otokar kent 290H lerin orta kapısıda dışarı açılıyordu.Avrupada Bazı Mercedes Citaro Modellerinde Kapı Dışarı Açılıyor.İstenirse Aynı Kapı Sistemi Conectoyada Yapılabilir.
Kent 290H orta ve arka kapısı dışa doğru açılıyor Görseli aşağı bırakıyorumOnlar isteğe özel yapıyorlar. Man direkt seri üretim yapıyor. Ayrıca ben gerek yurt dışında gerek yurt içinde hiç kapıları dışa açılan Otokar Kent solo görmedim. Yapılırsa bir ilk yaşanmış olur.
Yüksek tabanlı araçlarda bu var. Crossway’de de var. Fakat 12 metre alçak tabanlılarda görmedim.Kent 290H orta ve arka kapısı dışa doğru açılıyor Görseli aşağı bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 129152
Alıntı Ankara Şehiriçi
Tadından yenmez.Mercedes hem fiyat kırıp ihaleyi kazanıp hem de üretimi Otokar a yaptırırsa gerçek sürpriz olur![]()
Bence bir bakıma iyi olabilir. Otobüslerin yanlarından geçen motorcular için bir uyarı işareti gibi olabilir. Bu sayede daha erken frene basarlar.Yalnız orta kapıların dışarıya doğru açılması tehlikeli değil mi?![]()
Altına imzamı atarım. Üstelik ulaşım ücretleri bu kadar yüksekken en azından bir kısmını alırken Mercedes yerine kalitesiz markalara kaçarlarsa İETT'ye yazıklar olsun denir.Ekli dosyayı görüntüle 129230İhalesiz 100 araç alınabiliyor muymuş?Antalya bile 100 adet Mercedes Alırken İett çıkıp Akia,Temsa,Habaş gibi Kalitesiz Araç Alacaksa Hiç Almasın.Yıllardır Bmc,den başka araç almayan Antalya Kadar Olamıyorsa Bu Saatten Sonra İett Büyükşehir Ulaşımınında En Dandik Kurumdur Bir Değeri Yoktur.(Akia,nın Birtek Metrobüsleri Alınsın)
O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.Bence bir bakıma iyi olabilir. Otobüslerin yanlarından geçen motorcular için bir uyarı işareti gibi olabilir. Bu sayede daha erken frene basarlar.
Maalesef öyle. Cebe girmek veya durağa daha yakın yanaşmak varken açıktan yolcu indirip bindirmeleri motorculara fırsat tanıyor. Yıllardır da bu konuda bir aksiyon alınmayınca belki dışarıya doğru açılan kapılar faydalı olur bu konuda diye düşünüyorum.O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.