1/3
Bir saat önce İETT Solo Conectosuna bindim. 36AY M4006 klimaya dair hiçbir şey yoktu. 2-3 durak önce inip yürüyerek gittim ve sola yatık gidiyorduk. Bu araçlar kısa mesafeli hatlara verilmeli. 36AY için yetersiz
Araçlar bakımsız çünkü iett bu araclari bir türlü benimsemediBir saat önce İETT Solo Conectosuna bindim. 36AY M4006 klimaya dair hiçbir şey yoktu. 2-3 durak önce inip yürüyerek gittim ve sola yatık gidiyorduk. Bu araçlar kısa mesafeli hatlara verilmeli. 36AY için yetersiz
Filoya girdiklerinde 450 bin km civarındalardı. Çok bir şey beklememek lazımAraçlar bakımsız çünkü iett bu araclari bir türlü benimsemedi
Zamanında sıfırken alacaklardı çok sevdiğim araçlar BMC yerine bunlar almalıydılarBir saat önce İETT Solo Conectosuna bindim. 36AY M4006 klimaya dair hiçbir şey yoktu. 2-3 durak önce inip yürüyerek gittim ve sola yatık gidiyorduk. Bu araçlar kısa mesafeli hatlara verilmeli. 36AY için yetersiz
Temsalara verdikleri değer bunlara verilse adam edilirdi bence.Araçlar bakımsız çünkü iett bu araclari bir türlü benimsemedi
Adamlar olana bakıyor sağlam olması değil sefer atmasına bakıyorTemsalara verdikleri değer bunlara verilse adam edilirdi bence.
Sayıları da az olduğu için daha değerli olmalıydılar. 13 tane var sanırım 2'si yok. Bakımlara gidecek para da az olurdu ama işte ne desek bir şey değişmeyecek
İBB Başkanvekilinin ulaşım çalıştayında söylediği gibi üç yılda 1950 otobüs alınır ise , 2029'a kadar filodan çıkacak araçlar olacak demektir. 1950 otobüs bana çok iddialı geldi... Üç sene üst üste 650 civarı otobüs demek. Ayrıca sırada ilk Citaro'lar var gibi.Temsalara verdikleri değer bunlara verilse adam edilirdi bence.
Sayıları da az olduğu için daha değerli olmalıydılar. 13 tane var sanırım 2'si yok. Bakımlara gidecek para da az olurdu ama işte ne desek bir şey değişmeyecek
Başkanvekilin ağzından duymasam bende yalan derdim. Bırak üç yılda 650'şer almayı üç yılda toplam 650 bile alsalar yeter. Bana hayal gibi geliyorİBB Başkanvekilinin ulaşım çalıştayında söylediği gibi üç yılda 1950 otobüs alınır ise , 2029'a kadar filodan çıkacak araçlar olacak demektir. 1950 otobüs bana çok iddialı geldi... Üç sene üst üste 650 civarı otobüs demek. Ayrıca sırada ilk Citaro'lar var gibi.
Başkan diyorsa yalan olma ihtimali çok düşük.Başkanvekilin ağzından duymasam bende yalan derdim. Bırak üç yılda 650'şer almayı üç yılda toplam 650 bile alsalar yeter. Bana hayal gibi geliyor
Citaroları ne yapacağız? 2 milyonun çok üstünde araclar ne farkı varFiloya girdiklerinde 450 bin km civarındalardı. Çok bir şey beklememek lazım
Sonları O345'ler gibi olur benceCitaroları ne yapacağız? 2 milyonun çok üstünde araclar ne farkı var
Alakası yok, iett İstanbul ulaşımdan geçtiği için pek sıcak bakmadı bakmıyor araçlar kenarda yatiyor öyleAdamlar olana bakıyor sağlam olması değil sefer atmasına bakıyor
Siyaset böyle bir şeyBaşkan diyorsa yalan olma ihtimali çok düşük.
Hepsinin sonu bir gün jilet maalesefSonları O345'ler gibi olur bence
Hızray çok para olduğu için askıda kaldı fakat bu yapılmayacağı anlamına gelmiyor, ileride başka bir isimle hortlayabilir.Belki de bakanlık yapar.Alakası yok, iett İstanbul ulaşımdan geçtiği için pek sıcak bakmadı bakmıyor araçlar kenarda yatiyor öyle
[automerge]1771163063[/automerge]
Siyaset böyle bir şeyhizray hala yapilacak
[automerge]1771163105[/automerge]
Hepsinin sonu bir gün jilet maalesef
Yapılmaz hayalinde hayali bir proje imkansız yaniHızray çok para olduğu için askıda kaldı fakat bu yapılmayacağı anlamına gelmiyor, ileride başka bir isimle hortlayabilir.Belki de bakanlık yapar.
İmkansız değil, geçtiği yerler istanbulun merkezi denecek yerler. Güçlü bir siyasi iradeyle başarılabilecek bir şey.Yapılmaz hayalinde hayali bir proje imkansız yani
Yapın, yaptırın o zaman öyle bir şey istanbulda uygulanmaz uygulanamazİmkansız değil, geçtiği yerler istanbulun merkezi denecek yerler. Güçlü bir siyasi iradeyle başarılabilecek bir şey.
Karsanlar yolda gidiyor da yokuş çıkamıyor.Sadece yolda gitmesi kanitsa karsanlar kendini kanitladi o zaman, bakim,yedekparca, sorunsuzluk konfor gibi kriterler var
Size göre kanitladi o zaman kendiniKarsanlar yolda gidiyor da yokuş çıkamıyor.
Şöför dostu ayrıca. Sinirli insanlar isteseler de kabinden içeri giremezler. Babamın firması değil neticede fakat iyi olana iyi kötü olana kötü derim.Çalışıyorlar, yokuş çıkabiliyorlar daha ne kanıtlasın bu araçlar
Araçlarda kokpit ile yolcu alanını ayıran camlar bir işe yaramıyor gibi geliyor bana.Çünkü şoföre saldırmak isteyen her türlü önden cam olmayan yerden saldırabilir.Zaten şoföre soru soran herkes camın önünden soruyor.Kabinler Kent XL'deki gibi olması daha iyi olur.Şöför dostu ayrıca. Sinirli insanlar isteseler de kabinden içeri giremezler. Babamın firması değil neticede fakat iyi olana iyi kötü olana kötü derim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.