İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Bir saat önce İETT Solo Conectosuna bindim. 36AY M4006 klimaya dair hiçbir şey yoktu. 2-3 durak önce inip yürüyerek gittim ve sola yatık gidiyorduk. Bu araçlar kısa mesafeli hatlara verilmeli. 36AY için yetersiz
Araçlar bakımsız çünkü iett bu araclari bir türlü benimsemedi

Bir saat önce İETT Solo Conectosuna bindim. 36AY M4006 klimaya dair hiçbir şey yoktu. 2-3 durak önce inip yürüyerek gittim ve sola yatık gidiyorduk. Bu araçlar kısa mesafeli hatlara verilmeli. 36AY için yetersiz
Zamanında sıfırken alacaklardı çok sevdiğim araçlar BMC yerine bunlar almalıydılar

Araçlar bakımsız çünkü iett bu araclari bir türlü benimsemedi
Temsalara verdikleri değer bunlara verilse adam edilirdi bence.

Sayıları da az olduğu için daha değerli olmalıydılar. 13 tane var sanırım 2'si yok. Bakımlara gidecek para da az olurdu ama işte ne desek bir şey değişmeyecek

Sayıları da az olduğu için daha değerli olmalıydılar. 13 tane var sanırım 2'si yok. Bakımlara gidecek para da az olurdu ama işte ne desek bir şey değişmeyecek
Adamlar olana bakıyor sağlam olması değil sefer atmasına bakıyor

İBB Başkanvekilinin ulaşım çalıştayında söylediği gibi üç yılda 1950 otobüs alınır ise , 2029'a kadar filodan çıkacak araçlar olacak demektir. 1950 otobüs bana çok iddialı geldi... Üç sene üst üste 650 civarı otobüs demek. Ayrıca sırada ilk Citaro'lar var gibi.

İBB Başkanvekilinin ulaşım çalıştayında söylediği gibi üç yılda 1950 otobüs alınır ise , 2029'a kadar filodan çıkacak araçlar olacak demektir. 1950 otobüs bana çok iddialı geldi... Üç sene üst üste 650 civarı otobüs demek. Ayrıca sırada ilk Citaro'lar var gibi.
Başkanvekilin ağzından duymasam bende yalan derdim. Bırak üç yılda 650'şer almayı üç yılda toplam 650 bile alsalar yeter. Bana hayal gibi geliyor

Adamlar olana bakıyor sağlam olması değil sefer atmasına bakıyor
Alakası yok, iett İstanbul ulaşımdan geçtiği için pek sıcak bakmadı bakmıyor araçlar kenarda yatiyor öyle
[automerge]1771163063[/automerge]
Başkan diyorsa yalan olma ihtimali çok düşük.
Siyaset böyle bir şey 😀 hizray hala yapilacak
[automerge]1771163105[/automerge]
Sonları O345'ler gibi olur bence
Hepsinin sonu bir gün jilet maalesef

Alakası yok, iett İstanbul ulaşımdan geçtiği için pek sıcak bakmadı bakmıyor araçlar kenarda yatiyor öyle
[automerge]1771163063[/automerge]

Siyaset böyle bir şey 😀 hizray hala yapilacak
[automerge]1771163105[/automerge]

Hepsinin sonu bir gün jilet maalesef
Hızray çok para olduğu için askıda kaldı fakat bu yapılmayacağı anlamına gelmiyor, ileride başka bir isimle hortlayabilir.Belki de bakanlık yapar.

Şöför dostu ayrıca. Sinirli insanlar isteseler de kabinden içeri giremezler. Babamın firması değil neticede fakat iyi olana iyi kötü olana kötü derim.
Araçlarda kokpit ile yolcu alanını ayıran camlar bir işe yaramıyor gibi geliyor bana.Çünkü şoföre saldırmak isteyen her türlü önden cam olmayan yerden saldırabilir.Zaten şoföre soru soran herkes camın önünden soruyor.Kabinler Kent XL'deki gibi olması daha iyi olur.

Geri
Üst Alt