İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

3 sene önce alınan araçların halen mevzusu dönüyor. Otobüslerin şöförlerinin bile bu kadar umurlarında değil
Akbili biz basıyoruz çünkü. Bu kadar fazla para verip belediye tarafından kalitesi yeterli olmayan araçlar alınırsa eleştiririz, buna hakkımız var.

İett araç filosu dışında her şey konuşuldu başlıkta :D Başlığın ismi siyaset arenası olarak değiştirilsin.
Hepsi İETT’nin akiaları sayesinde
aaaurw.webp

Ekrem üstüne hapse de girdi
Denecek çok şey var da konu saçma sapan yerlere gider o yüzden bir şey yazmayayım.

Ama şunu diyeyim, -Phileas konusunu ayrı tutarsak- bu yaşıma kadar Topbaş kadar İstanbul'a faydası dokunan bir belediye başkanı görmedim.

Denecek çok şey var da konu saçma sapan yerlere gider o yüzden bir şey yazmayayım.

Ama şunu diyeyim, -Phileas konusunu ayrı tutarsak- bu yaşıma kadar Topbaş kadar İstanbul'a faydası dokunan bir belediye başkanı görmedim.
900 adet Otokar ve Bredalar için İDO feda edildi

Phileas dışında 2013'teki Karsan'lar ve 2017'deki BMC Procity TR alımı da hatalıydı ama bu araçlar her ne kadar iyi olmasa da asla bir Phileas kadar da kötü değil ama yine de 2013'te Karsan, 2017'de de BMC Procity TR almasa daha iyiymiş.

Phileas dışında 2013'teki Karsan'lar ve 2017'deki BMC Procity TR alımı da hatalıydı ama bu araçlar her ne kadar iyi olmasa da asla bir Phileas kadar da kötü değil ama yine de 2013'te Karsan, 2017'de de BMC Procity TR almasa daha iyiymiş.
Karsan'a katılıyorum ama Bmcler de bence yeterince güzel araçlar.
[automerge]1771154205[/automerge]
900 adet Otokar ve Bredalar için İDO feda edildi
Herkesin yakınında sahil var evet, otobüslerden daha çok kullanılan bir ulaşım yolu. 😀

Geri
Üst Alt