1/3
2017ler çok iyi ve hiç fire yokBMC aldık fena çıkmadı
2017ler çok iyi ve hiç fire yokBMC aldık fena çıkmadı
Bmc Procity EV yi unuttunuz sanırımBMC ve Güleryüz dışında hiçbir marka yeni tasarım yapmasın mümkünse, her biri berbat.
İETT'ye ne zaman girdi haberimiz yok da???Bmc Procity EV yi unuttunuz sanırım
Hiç belli olmaz. Elektrikli araç alımları başlayacak.İETT'ye ne zaman girdi haberimiz yok da???
Akbili biz basıyoruz çünkü. Bu kadar fazla para verip belediye tarafından kalitesi yeterli olmayan araçlar alınırsa eleştiririz, buna hakkımız var.3 sene önce alınan araçların halen mevzusu dönüyor. Otobüslerin şöförlerinin bile bu kadar umurlarında değil
Ekrem imamoğlu görevden alınırken neredeydin ey bütün istanbulu savunan
1 kişi için mercedes mi alacağız ver o zaman parasını al tepe tepe kullanBen halkım. Sen kimsin. Mercedes man istiyorum bitti gitti.
VIP Conecto üretilsin (!)1 kişi için mercedes mi alacağız ver o zaman parasını al tepe tepe kullanhalkmiş en fazla 42 tl lik İstanbul kartı basarsın
ücretsiz kartin vardır senin
Ekrem üstüne hapse de girdiTüm şehir bunun partizanı değil, hatırlatmak isterim. Üst üste 3 dönem seçilen Rahmetli Topbaş dahi görevinden alınmıştı, bu alınmış çok mu?...
Hepsi İETT’nin akiaları sayesindeİett araç filosu dışında her şey konuşuldu başlıktaBaşlığın ismi siyaset arenası olarak değiştirilsin.
GaribakiaHepsi İETT’nin akiaları sayesindeEkli dosyayı görüntüle 108806
Denecek çok şey var da konu saçma sapan yerlere gider o yüzden bir şey yazmayayım.Ekrem üstüne hapse de girdi
çok gzel araç
900 adet Otokar ve Bredalar için İDO feda edildiDenecek çok şey var da konu saçma sapan yerlere gider o yüzden bir şey yazmayayım.
Ama şunu diyeyim, -Phileas konusunu ayrı tutarsak- bu yaşıma kadar Topbaş kadar İstanbul'a faydası dokunan bir belediye başkanı görmedim.
Phileas dışında 2013'teki Karsan'lar ve 2017'deki BMC Procity TR alımı da hatalıydı ama bu araçlar her ne kadar iyi olmasa da asla bir Phileas kadar da kötü değil ama yine de 2013'te Karsan, 2017'de de BMC Procity TR almasa daha iyiymiş.Ama şunu diyeyim, -Phileas konusunu ayrı tutarsak- bu yaşıma kadar Topbaş kadar İstanbul'a faydası dokunan bir belediye başkanı görmedim.
@Yasin190754 abimizin en sevdiği körüklü araç olacaktır
Karsan'a katılıyorum ama Bmcler de bence yeterince güzel araçlar.Phileas dışında 2013'teki Karsan'lar ve 2017'deki BMC Procity TR alımı da hatalıydı ama bu araçlar her ne kadar iyi olmasa da asla bir Phileas kadar da kötü değil ama yine de 2013'te Karsan, 2017'de de BMC Procity TR almasa daha iyiymiş.
Herkesin yakınında sahil var evet, otobüslerden daha çok kullanılan bir ulaşım yolu.900 adet Otokar ve Bredalar için İDO feda edildi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.