İBB Miras'tan Haberler

Ulasimla ilgili değil biliyorum, konusunu bulamadım,burada paylasmak istedim

Kadıköy’ün simgelerinden Boğa Heykeli’nde bakım ve onarım çalışmalarımıza başladık. İstanbul’un önemli buluşma noktalarından biri olan Boğa Heykeli’ni, İBB Miras olarak özenle koruyor; kentin kamusal hafızasının bu güçlü simgesini gelecek kuşaklara aktarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Mevcut yönetimi seversiniz sevmezsiniz orasını bilmem ama İBB Miras kurumu hem fikren hem fiilen harika bir oluşum oldu. Bundan sonra hem istanbul da hem tüm türkiye de bu tarz yapılar olmalı
Mevcut yönetimin en iyi icraatları : 1.Ağaç Aş, 2.Kent Lokantası 3.Miras (not : siyasi yazı değildir)

Mevcut yönetimi seversiniz sevmezsiniz orasını bilmem ama İBB Miras kurumu hem fikren hem fiilen harika bir oluşum oldu. Bundan sonra hem istanbul da hem tüm türkiye de bu tarz yapılar olmalı
Bu kurum hep vardi,zaten çalışıyordu, eski yönetimde daha çok çalışıyordu hatta. Burada pr on plana çıktı sadece. Siyasi olarak asla söylemiyorum,siyasi söylemlere de cevap vermeyeceğim

Bu kurum hep vardi,zaten çalışıyordu, eski yönetimde daha çok çalışıyordu hatta. Burada pr on plana çıktı sadece. Siyasi olarak asla söylemiyorum,siyasi söylemlere de cevap vermeyeceğim
Maşallah o kadar iyi çalışıyorlarmış ki 1994 den 2019 a dek Anadolu Hisarı'na bile dokunmamışlardı 🤣

Çalışmalar yapıldı, sadece reklamı olmadi, pr belediyeciliği değildi.
Ya kardeşim gözünün yiyim evimin önündeki hayatımın geçtiği anadolu hisarını da benden iyi bilme ya. Orası kedinin köpeğin pislediği ayyaş mekanıydı hiçbir çalışma falan yoktu İBB miras geldi adam etti mis gibi restore edip müze yapıp vatandaşa açtı bırak artık şu her şeyi ben biliyorum ayaklarını

Geri
Üst Alt