Ulasimla ilgili değil biliyorum, konusunu bulamadım,burada paylasmak istedim
Kadıköy’ün simgelerinden Boğa Heykeli’nde bakım ve onarım çalışmalarımıza başladık. İstanbul’un önemli buluşma noktalarından biri olan Boğa Heykeli’ni, İBB Miras olarak özenle koruyor; kentin kamusal hafızasının bu güçlü simgesini gelecek kuşaklara aktarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Mevcut yönetimin en iyi icraatları : 1.Ağaç Aş, 2.Kent Lokantası 3.Miras (not : siyasi yazı değildir)Mevcut yönetimi seversiniz sevmezsiniz orasını bilmem ama İBB Miras kurumu hem fikren hem fiilen harika bir oluşum oldu. Bundan sonra hem istanbul da hem tüm türkiye de bu tarz yapılar olmalı
Bu kurum hep vardi,zaten çalışıyordu, eski yönetimde daha çok çalışıyordu hatta. Burada pr on plana çıktı sadece. Siyasi olarak asla söylemiyorum,siyasi söylemlere de cevap vermeyeceğimMevcut yönetimi seversiniz sevmezsiniz orasını bilmem ama İBB Miras kurumu hem fikren hem fiilen harika bir oluşum oldu. Bundan sonra hem istanbul da hem tüm türkiye de bu tarz yapılar olmalı
Ağaç aş yeni değil, icraat değil, Kent lokantası aşevi olarak hizmet veriyordu aşevi kapatılıp Kent lokantası açıldı paralı oldu, miras zaten vardi pr yoktuMevcut yönetimin en iyi icraatları : 1.Ağaç Aş, 2.Kent Lokantası 3.Miras (not : siyasi yazı değildir)
İyi de önemli olan yeni olması değil ki. İsteseler kapatırlardı mis gibi devam ettirdilerAğaç aş yeni değil, icraat değil, Kent lokantası aşevi olarak hizmet veriyordu aşevi kapatılıp Kent lokantası açıldı paralı oldu, miras zaten vardi pr yoktu
Bir şey demedim zaten, devam ettirmesi gereken bir durumdu pr için bunu yaptılar,ek bir durum yokİyi de önemli olan yeni olması değil ki. İsteseler kapatırlardı mis gibi devam ettirdiler
Maşallah o kadar iyi çalışıyorlarmış ki 1994 den 2019 a dek Anadolu Hisarı'na bile dokunmamışlardıBu kurum hep vardi,zaten çalışıyordu, eski yönetimde daha çok çalışıyordu hatta. Burada pr on plana çıktı sadece. Siyasi olarak asla söylemiyorum,siyasi söylemlere de cevap vermeyeceğim
Çalışmalar yapıldı, sadece reklamı olmadi, pr belediyeciliği değildi.Maşallah o kadar iyi çalışıyorlarmış ki 1994 den 2019 a dek Anadolu Hisarı'na bile dokunmamışlardı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.