Harem'e gittim bugün esas çalışma liman tarafında,5-6 sıra ray gördüm.Resim çekme aklıma gelmedi.
Gece 12 den sonra anahat yolcu treni de çalışır belki
Haydarpaşa limanının içine mi ray seriliyorduHarem'e gittim bugün esas çalışma liman tarafında,5-6 sıra ray gördüm.Resim çekme aklıma gelmedi.
Evet S.B.Üniversitesinin deniz tarafında İngiliz mezarlığı ,biraz altında otopark var,ordan görünüyorHaydarpaşa limanının içine mi ray seriliyordu
Bir YHT bir de konvansiyonel tren planlanıyor. (Bölgesel/Anahat)Adapazarı Ekspresi mutlaka gelmeli
O halde Haydarpaşa - Söğütlüçeşme - Maltepe - Pendik ve Gebze istasyonlarında durur mu acaba? Böyle olursa Marmaray'a alternatif türemiş olur Marmaray yoğunluğu azalır.Ada ekspresi Haydarpaşa'ya kadar gelirse muhtemelen E44000 ile gelir. TVS 2000 manevralarıyla uğraşacaklarını düşünmüyorum.
Haydarpaşa'ya giderse Gebze'den sonra Pendik, Maltepe, Bostancı ve Söğütlüçeşme'de durabilir peron var çünkü. Eskiden(2012 öncesi) Ada Ekspresinin duruş noktaları olarak Tuzla, Kartal ve Erenköy'de vardı ama oralarda şimdi peron olmadığı için duruş yapamaz, sırf Ada Ekspresi içinde peron yapacaklarını sanmıyorum.O halde Haydarpaşa - Söğütlüçeşme - Maltepe - Pendik ve Gebze istasyonlarında durur mu acaba? Böyle olursa Marmaray'a alternatif türemiş olur Marmaray yoğunluğu azalır.
O halde Haydarpaşa - Söğütlüçeşme - Maltepe - Pendik ve Gebze istasyonlarında durur mu acaba? Böyle olursa Marmaray'a alternatif türemiş olur Marmaray yoğunluğu azalır.
halkalı'dan kalkan trenin buraya girmesi pek mümkün değil, hattı eskisi gibi haydarpaşa kalkışlı yaparlarsa da saçma olur benceGece 12 den sonra anahat yolcu treni de çalışır belki
Adapazarı ekspresi ,Adapazarı-Gebze-Haydarpaşa olarak uzatılır en fazla. Kıta değişimi olmaz.halkalı'dan kalkan trenin buraya girmesi pek mümkün değil, hattı eskisi gibi haydarpaşa kalkışlı yaparlarsa da saçma olur bence
hocam ankara ekspresi mevcut durumda zaten halkalı'dan kalkıyor. 2012 yılında marmaray çalışmaları başlarken seferler durdurulmuştu. yeniden başladığında hattı uzatıp halkalı'dan işletmeye başladılarAdapazarı-Gebze-Haydarpaşa olarak uzatılır en fazla. Kıta değişimi olmaz.
Hocam Adapazarı ekspresini kastetmiştim. Ankara-Halkalı treni Haydarpaşa'ya gelmez, sıfırdan Başkent ekspresi adı altında hat açılabilir belki.hocam ankara ekspresi mevcut durumda zaten halkalı'dan kalkıyor. 2012 yılında marmaray çalışmaları başlarken seferler durdurulmuştu. yeniden başladığında hattı uzatıp halkalı'dan işletmeye başladılar
mevcut durumda sırf haydarpaşa'dan başlasın diye kısaltma girişiminde bulunmazlar diye düşünüyorum
Muhtemelen Gebze yönlü trenler Marmaray HAT2'yi de kullanır.Doğrudur.
Fakat günde sınırlı sayıda seferler olacak.
Çünkü; YHT hatları da aynı hattı kullanacağından ötürü tren trafiği oldukça yoğun olacak.
adapazarı ekspresi anahat değil bölgesel tren olarak sınıflandırılıyor, o yüzden karıştıHocam Adapazarı ekspresini kastetmiştim
adapazarı ekspresi anahat değil bölgesel tren olarak sınıflandırılıyor, o yüzden karıştı
bence de bu tren haricinde haydarpaşa'ya gelebilecek başka bir şey aklıma gelmiyor. mevcut durumda gelememe sebebi söğütlüçeşme'de yer olmadığı içindi muhtemelen. ek olarak yht setlerinin sıkışıklığını daha da arttıracak tabi
mevcut durumda gelememe sebebi söğütlüçeşme'de yer olmadığı içindi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.