Favori trenlerimden biridir.Hey Gidi yine trenleri görürüz burada ; müze bile olsa az da olsa tren seferi olur hrerhalde
Ekli dosyayı görüntüle 108205
r/transitTurkey sayfasında bir adet E8000 serisinin restore edildiği belirtilmiş. Acaba bu set sefere verilir mi yoksa müzelik mi restore ediliyor? Ya da uzak bir ihtimal ama Haydarpaşa - Söğütlüçeşme arası mekik hizmeti görür mü?
Ekli dosyayı görüntüle 108301
Ekli dosyayı görüntüle 108302
E8000'ler 2010 yılında E23000'lerin geçici olarak İstanbul'da kullanılmaya başlanmasından dolayı hizmetten ayrıldı.Çok mu eskiydi bu tren ne zaman faaliyetten kalktı ?
Evet, E 8000 serisi elektrikli çoklu ünitelerin birçoğu neredeyse 56 sene boyunca hizmet verdi. E 8000 serisi elektrikli çoklu üniteler 1955 - 2011 yılları arasında hizmet veren TCDD'nin ilk elektrikli çoklu üniteleridir. İstanbul'da bir zamanlar hizmet vermekte olan Sirkeci - Halkalı banliyö hattının elektrifikasyonuna 1950'li yıllarda başlandı. Elektrikli banliyö treni işletmeciliği için Alstom'un başını çektiği üç üreticiye 30 adet elektrikli çoklu ünite sipariş verildi. İlk 20 tanesi 1955'te, kalan 10 tanesi ise 1962'de TCDD'ye teslim edildi. 1968 yılında, artan yolcu talebi ve 1969 yılında Haydarpaşa - Gebze arasında elektrikli banliyö treni işletmesine geçilmesi nedeniyle bazı E 8000 serisi elektrikli çoklu ünitelerin bu hatta verilecek olması nedeniyle Adapazarı Demiryolu Fabrikası'nda (Şimdiki TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü) halihazırda 3 vagonlu olan ünitelere 4. vagonların eklenmesi için ek vagon üretimi yapıldı. 1979'da hem E 14 000 serisi elektrikli çoklu ünitelerin hizmete girmeye başlaması hem de 4. vagonların E 8000 serisi elektrikli çoklu ünitelerin çabuk yıpranmasına sebep olması nedeniyle 4. vagonlar dizilerden çıkarılarak tekrar 3 vagonlu işletmeye geçildi. 2010 yılında E 23 000 serisi elektrikli çoklu ünitelerin geçici olarak Sirkeci - Halkalı ve Haydarpaşa - Gebze banliyö treni hatları için işletmeye alınmasıyla hizmetten çıkarılmaya başlandı. 2011 yılında son E 8000'de hizmetten çıkarılarak emekliye ayrıldı.Çok mu eskiydi bu tren ne zaman faaliyetten kalktı ?
Raylar döşenmiş, peronlar ortaya çıkmış…
Bunu ilk defa sizden duydum. Normalde eskiden Haydarpaşa'ya vapur olarak sadece Karaköy'den Kadıköy'e gidenlerin hepsi uğruyordu diye hatırlıyorum Kadıköy'den Karaköy'e giderken ise bazıları uğruyordu. Eminönü-Kadıköy vapurunun ise Kadıköy'den Eminönü'ne gidenleri hiç uğramıyordu diye hatırlıyorum ama Eminönü'nden Kadıköy'e gidenlerin bazıları uğruyordu. Beşiktaş-Kadıköy vapurunu hiç hatırlamıyorum ama benim bildiğim her iki yöne de uğramıyordu sanki bazı zamanlar istisna yapıldı eğer dediğiniz gibiyse.15 sene önce Beşiktaş'tan giden vapur Haydarpaşa ya da 5 dakika için uğruyordu . Bakalım yine aynı şekilde olur mu
Evet ben yıllarca kabataş ta çalıştım hem Kabataş hem Beşiktaş tan vapurla gelirken önce Haydarpaşa ya uğrardı Akşam 19:00 gibi .. 5 dakika yolcu indirirdi . Bazen sırf fotoğraf çekmek için erken inerdim sonra mavi dolmuşlara yürürdüm . O zaman metro yoktu mavi dolmuşa binerdim . 2008 -2010 falanBunu ilk defa sizden duydum. Normalde eskiden Haydarpaşa'ya vapur olarak sadece Karaköy'den Kadıköy'e gidenlerin hepsi uğruyordu diye hatırlıyorum Kadıköy'den Karaköy'e giderken ise bazıları uğruyordu. Eminönü-Kadıköy vapurunun ise Kadıköy'den Eminönü'ne gidenleri hiç uğramıyordu diye hatırlıyorum ama Eminönü'nden Kadıköy'e gidenlerin bazıları uğruyordu. Beşiktaş-Kadıköy vapurunu hiç hatırlamıyorum ama benim bildiğim her iki yöne de uğramıyordu sanki bazı zamanlar istisna yapıldı eğer dediğiniz gibiyse.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.