Her iki telefonumu aldığımda da bunu dediğim olmuştu.Beğendiğiniz ve keşke sahip olsam dediğiniz telefonlar var mı, ben oneplus 15 veya samsung galaxy s25 ultra almak isterdim, ama almak mantıklı olmaz çünkü laptopum ve telefonum apple, geçmişte ipadim de vardı belki yakın zamanda yine edinebilirim o yüzden bir anda sahip olduğum ekosistemi bırakmak olur
Türkiye'de resmi olarak olsa Google Pixel telefonunu almak istiyorum.Beğendiğiniz ve keşke sahip olsam dediğiniz telefonlar var mı, ben oneplus 15 veya samsung galaxy s25 ultra almak isterdim, ama almak mantıklı olmaz çünkü laptopum ve telefonum apple, geçmişte ipadim de vardı belki yakın zamanda yine edinebilirim o yüzden bir anda sahip olduğum ekosistemi bırakmak olur
Ha evet bu da isteklerimden biriydi.Türkiye'de resmi olarak olsa Google Pixel telefonunu almak istiyorum.
Pili nasıl?Samsung S25 Edge kullanıyorum ve biraz önce 5G'ye geçti)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.