Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Beğendiğiniz ve keşke sahip olsam dediğiniz telefonlar var mı, ben oneplus 15 veya samsung galaxy s25 ultra almak isterdim, ama almak mantıklı olmaz çünkü laptopum ve telefonum apple, geçmişte ipadim de vardı belki yakın zamanda yine edinebilirim o yüzden bir anda sahip olduğum ekosistemi bırakmak olur

Beğendiğiniz ve keşke sahip olsam dediğiniz telefonlar var mı, ben oneplus 15 veya samsung galaxy s25 ultra almak isterdim, ama almak mantıklı olmaz çünkü laptopum ve telefonum apple, geçmişte ipadim de vardı belki yakın zamanda yine edinebilirim o yüzden bir anda sahip olduğum ekosistemi bırakmak olur
Her iki telefonumu aldığımda da bunu dediğim olmuştu.

2017 Nisan'da biriktirdiğim harçlıklarımla 1300tl'ye Samsung J7 Prime alınca keşke daha fazla para olsaydı da LG G5, İphone 7 Plus ya da Samsung S7 Edge alabilseydim demiştim. Yanlış hatırlamıyorsam bu dediğim telefonların o zaman fiyatı böyleydi; LG G5 1800tl'ydi, Samsung G7 Edge 2.600tl, İphone 7 Plus ise 4500tl ile 5500tl arasıydı depolama farklılıklarıyla.

2023 Şubat'ta ise deprem sonrasında babam her ihtimale karşı olsun diye benim için yeni telefon alalım dedi pili daha fazla dayanabilen olarak benim o zaman kullandığım Samsung J7 Prime 1300 mAh'tı ondan dolayı en kötü 4000 üstü olsun dedi ve Samsung A13 almıştı 5500tl'ye şu an hâlâ daha A13'ü kullanıyorum. O zaman ise keşke İphone 14 Pro Max ya da S22 Ultra alabilseydik demiştim. Yanlış hatırlamıyorsam İphone 14 Pro Max o zamanın fiyatıyla 45000tl ile 60000tl arasıydı depolama farklılıklarıyla, Samsung S22 Ultra ise o zamanın fiyatıyla 30000tl ile 37000tl arasıydı depolama farklılıklarıyla.

Geri
Üst Alt