Garaj Değiştiren İETT Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Şahinkaya garajı citarolarına neredeyse haftanın 6 günü biniyorum. Son bir yılda en fazla 2 defa yolda kalmışımdır. Arıza oranları düşük. Gayet randımanlı çalışıyotlar
Bu araçları elektrikliyi çevirme niye uğraşıyorlar ki o zaman

Topkapı merkezi yerlerdeki hatlara araç vermiyor mu yeni gelecek araçları (inşaAllah man olur) oraya gönderilir
Kayabaşı garajı eğer tamamen solo olacaksa(körüklüler Sultangazi ve İkitelli’den çıkmaya devam ederse) yeni alınacak 250 aracın sayısı Kayabaşı garajı kapasitesine(271) cuk oturuyor.Dolayısıyla yeni gelecek araçların direkt Kayabaşı garajına gelme ihtimali var.

Topkapının kapasitesi 150.150 tane de Akia var.Oraya dokunacaklarını hiç sanmıyorum.Kağıthane’deki Karsanlar gibi uzun yıllar Akialar Topkapı garajında kalır gibime geliyor.

Benim arzum da inşAllah Man alınır ve bizim garaja yollarlar.😃😃

Evet ama neredeyse tüm altyapısı değişmiş olacak. Bu arada ben dönüşüm yanlısı değilim, o fikri savunuyormuş gibi olmayayım. Otobüsün 250 bin euro dönüşüm maliyeti var , bu paraya sıfır dizel araç alma taraftarıyım
Haklısınız araçları elektriği dönüştürünce daha çevreci daha ekonomik işletimi daha kolay olduğunu düşünüyor AB

Geri
Üst Alt