1/3
Bu araçları elektrikliyi çevirme niye uğraşıyorlar ki o zamanŞahinkaya garajı citarolarına neredeyse haftanın 6 günü biniyorum. Son bir yılda en fazla 2 defa yolda kalmışımdır. Arıza oranları düşük. Gayet randımanlı çalışıyotlar
Bu araçları elektrikliyi çevirme niye uğraşıyorlar ki o zamanŞahinkaya garajı citarolarına neredeyse haftanın 6 günü biniyorum. Son bir yılda en fazla 2 defa yolda kalmışımdır. Arıza oranları düşük. Gayet randımanlı çalışıyotlar
Kayabaşı garajı eğer tamamen solo olacaksa(körüklüler Sultangazi ve İkitelli’den çıkmaya devam ederse) yeni alınacak 250 aracın sayısı Kayabaşı garajı kapasitesine(271) cuk oturuyor.Dolayısıyla yeni gelecek araçların direkt Kayabaşı garajına gelme ihtimali var.Topkapı merkezi yerlerdeki hatlara araç vermiyor mu yeni gelecek araçları (inşaAllah man olur) oraya gönderilir
Yaş muhabbeti yüzündendirBu araçları elektrikliyi çevirme niye uğraşıyorlar ki o zaman
Yedek parça tedariği, ustalık, alışkanlık gibi konularda tek tip araç olması büyük avantaj.Garajdaki tek araç Citaro olunca uzmanlaşmış personeller
Araç yine yaşı almış olucakYaş muhabbeti yüzündendir
Fazladan araç olsun,değerlendirilsin hesabıBu araçları elektrikliyi çevirme niye uğraşıyorlar ki o zaman
Evet ama neredeyse tüm altyapısı değişmiş olacak. Bu arada ben dönüşüm yanlısı değilim, o fikri savunuyormuş gibi olmayayım. Otobüsün 250 bin euro dönüşüm maliyeti var , bu paraya sıfır dizel araç alma taraftarıyımAraç yine yaşı almış olucak
Haklısınız araçları elektriği dönüştürünce daha çevreci daha ekonomik işletimi daha kolay olduğunu düşünüyor ABEvet ama neredeyse tüm altyapısı değişmiş olacak. Bu arada ben dönüşüm yanlısı değilim, o fikri savunuyormuş gibi olmayayım. Otobüsün 250 bin euro dönüşüm maliyeti var , bu paraya sıfır dizel araç alma taraftarıyım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.