W
Wowturkey.Net
ESHOT’un Otokar Sultan City otobüsleri ile ilgili bilgileri ve fotoğrafları buradan paylaşabilirsiniz.
Bu Sultanlarla İztaşıt'takiler aynı mı ?
Eshot'takilere hiç binmedim manuel vitesli mi bunlar ? İztaşıttaki Otokar Centro'lar manuelden otomatiğe çevirildi ama Sultanlar hala manuel.Bu Sultanlarla İztaşıt'takiler aynı mı ?
30 hattına binen arkadaşımız varsa bilir,Eşrefpaşa'dan 574 Sokak'a dönüşde araç yan yatacak gibi duruyor, ama aynı hattaki Novociti'lerde öyle bir şey yok2018'deki ilk alımdan sonra tercih edilmemeliydi bana kalırsa hem kapasiteleri çok küçük hem de Novociti Life tarzı araçlar yolcuya daha uygun
Bence en iyisi isuzu(kayan yazılı olan)Bence filodaki en iyi küçük otobüs ISUZU novociti 2024
Evet, maalesef Menemen'de İztaşıt'a bunlardan çok alındı. Keşke bunlar yerine Novociti Life'lar alınsaydı. Bu Sultanlar sıfır konforlu bir yolculuk sunuyor.2018'deki ilk alımdan sonra tercih edilmemeliydi bana kalırsa hem kapasiteleri çok küçük hem de Novociti Life tarzı araçlar yolcuya daha uygun
yeni kasa sultan çok güzel bir araç. sağlam olduğunu düşünüyorumSultan değil yeniçeri olmaz bunlardan![]()
Sağlam olabilir ama yapı olarak çok kötü oluyorlar. Sıfır konfor yaşlılar ve engelliler için hiçbir kolaylık sunmuyor daha zorluk çıkarıyor. Bunlar belediye aracı olarak kesinlikle çalışmamalı Doruk, Novociti gibi alternatifleri alınmalı.yeni kasa sultan çok güzel bir araç. sağlam olduğunu düşünüyorum
yaşlı engelli için bir rampaya sahipler. yeni kasa sultan ve sizdeki 10 yıllık sultanlar çok farklı araçlarSağlam olabilir ama yapı olarak çok kötü oluyorlar. Sıfır konfor yaşlılar ve engelliler için hiçbir kolaylık sunmuyor daha zorluk çıkarıyor.
Bizde de 2021 modeller var ama iztaşıttakiler de çok eski değil.yaşlı engelli için bir rampaya sahipler. yeni kasa sultan ve sizdeki 10 yıllık sultanlar çok farklı araçlar
619'a vermişler kısa hat olmasına rağmen öğlen vakti zor kaldırdı yolcuyu klima falan yok manuel vites ve çok bakımsız ESHOT sultanları ile kıyasılayınca eshottakiler uzay mekiği gibiİztaşıt bunlardan çok aldığı için gıcık oluyorum ve çalışmaması gereken hatlarda çalışıyor solo otobüsün bile yetmediği hatlara giriyor aslında sadece yüksek tabanlı ihtiyacı olan yerlere çalışsa neyse de bunlardan çok fazla var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.