ESHOT'un Otokar Sultan City Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wowturkey.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
619'a vermişler kısa hat olmasına rağmen öğlen vakti zor kaldırdı yolcuyu klima falan yok manuel vites ve çok bakımsız ESHOT sultanları ile kıyasılayınca eshottakiler uzay mekiği gibi
619'a da vermeselerdi bari zaten 749'a ve 128'e veriyorlar Seyrek hatlarında hiç görmüyorum diye seviniyordum eshot sultanlarına hiç binmedim bilmiyorum ama iztaşıttakiler cidden rezalet bu sultanlara karşı @Atabey in otokar nefretinden bile daha çok nefretim var böyle olacağına menemen keşke iztaşıta hiç geçmeseydi diyorum 800'e çok araç verselerdi (birazı da körüklü olarak) daha iyi çözüm olurdu

619'a da vermeselerdi bari zaten 749'a ve 128'e veriyorlar Seyrek hatlarında hiç görmüyorum diye seviniyordum eshot sultanlarına hiç binmedim bilmiyorum ama iztaşıttakiler cidden rezalet bu sultanlara karşı @Atabey in otokar nefretinden bile daha çok nefretim var böyle olacağına menemen keşke iztaşıta hiç geçmeseydi diyorum 800'e çok araç verselerdi (birazı da körüklü olarak) daha iyi çözüm olurdu
800 eskiden bu kadar sık değildi Menemen dolmuşları daha beter emin ol adamlar f1 pilotu gibiydi yarış yapıyorlardı yolcu kapana ödül vardı sanki alt yoldan binerdim 10 dakikada çiğli belediye durağında olurduk adamlar çünkü çok fena kullanıyor minibüsleri
800 ün iztaşıta geçmesi her yönden eshotun elini rahatlatıyor çünkü 7 8 dakika sıklığında verebilecekleri araçlar sınırlı gündüz 15 dakikada bir çalışırdı emin ol Eshot'ta olsa hat şimdi arka arkaya geliyor bazen ama geliyor illa

Wow otokar sultan hater
Ben de dün şoför servisi yaparken gördüm 1 kere kısa mesafe binmiştim ama güzel değiller ama kent te o kadar iyi değil kesinlikle

@Rekli hocam bizim sultanlar kaç model biliyor musunuz? İztaşıt araçlarıyla ilgili net bilgiler bulamıyorum
Yok maalesef bilemiyorum ama kaptanlara falan sor belki cevap verirler sultanlar cidden çok bakımsız ve dökülüyor umarım Bi an evvel yerlerine daha iyi araç alır Menemen iztaşıt Bölgesi otokar ların bazıları cidden bakımlı ama bazıları çok bakımsız benim aracım olsa ona gözüm gibi bakardım hem dış görünüş hemde motor süspansiyon vb vb

Yok maalesef bilemiyorum ama kaptanlara falan sor belki cevap verirler sultanlar cidden çok bakımsız ve dökülüyor umarım Bi an evvel yerlerine daha iyi araç alır Menemen iztaşıt Bölgesi otokar ların bazıları cidden bakımlı ama bazıları çok bakımsız benim aracım olsa ona gözüm gibi bakardım hem dış görünüş hemde motor süspansiyon vb vb
Evet kentlerin bazılarında klimalar çalışmıyor eshotun kentleri daha iyi genel olarak

Geri
Üst Alt