ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT - Hatları Hakkında Duyurular (Sefer Saati ve Güzergah Değişimleri)

552 sefer saatleri F12930EE-5D95-472F-A012-B1C30E8FA3F4.webp3DEF1232-ADC8-4FA2-91B7-F7BDE188ACDB.webpC00A828F-CB56-47AB-BB2F-C07B2BF7A1AA.webp

Yani şimdi de imkansız bir şey değil di mi ben buradan öyle çıkarım yaptım
İmkansız değil fakat kooperatif istemeyebilir.
Ayrıca eshot da genel Körüklü azlığı sorunu yaşıyor diye biliyorum

Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.

Şehir hastanesine birsürü ilden hasta geliyor.

Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.

Oranın yolu çok sıkıntılıymış hocam sürekli normal havada kaza oluyor.

Sıkıntı var ise sıkıntıyı çözmeleri gerekmez mi cimere yazarak bu sorunu çözebiliriz. İnsan şu soruyu soruyo bir de yaparken hiç mi düşünmediler kayıyorsa eğer orası ona göre yapsınlar. İllaha böyle olacaktı o zaman hastane içinde tek bir durak olsun bütün bir kış insanlar o soğukta yürüyecek mi? Ben 23 yaşındayim yürüyebilirim ama herkes benim gibi değil.
Oranın yolu çok sıkıntılıymış hocam sürekli normal havada kaza oluyor.

Sıkıntı var ise sıkıntıyı çözmeleri gerekmez mi cimere yazarak bu sorunu çözebiliriz. İnsan şu soruyu soruyo bir de yaparken hiç mi düşünmediler kayıyorsa eğer orası ona göre yapsınlar. İllaha böyle olacaktı o zaman hastane içinde tek bir durak olsun bütün bir kış insanlar o soğukta yürüyecek mi? Ben 23 yaşındayim yürüyebilirim ama herkes benim gibi değil.
Bunu hastaneyi yapana sormak lazım.

Ama aynı zamanda hastaneyi böyle alıp değişiklik yapmayana da aynı soru sorulmalı

asfaltı özellikle burada iyileştirmek için çalışmalar yapılmalı. izmir en kötü asfalta sahip büyükşehir diye bir şöhret kazandı yerler pasparlak

Bunu hastaneyi yapana sormak lazım.

Ama aynı zamanda hastaneyi böyle alıp değişiklik yapmayana da aynı soru sorulmalı
Tabiki de onlara sormak lazım hocam ama bizim burda çok basit bir şey dile getirebiliyorsak hastaneyi yapanların düşünmemiş olma ihitmali de yok ondan sonra yaşlısı hastasına zorluk çıkıyor.
asfaltı özellikle burada iyileştirmek için çalışmalar yapılmalı. izmir en kötü asfalta sahip büyükşehir diye bir şöhret kazandı yerler pasparlak
Türkiye'nin en iyi şehri olabilcekken en kötü şehri olma yolunda ilerliyoruz.

Geri
Üst Alt