ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT - Hatları Hakkında Duyurular (Sefer Saati ve Güzergah Değişimleri)

Bu hat zamanında birinci sırada boşuna değildi. Şimdi ise yolcu yok..

Ekli dosyalar

• IMG_20260124_004940.webp
    IMG_20260124_004940.webp
    155.1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20260124_004927.webp
    IMG_20260124_004927.webp
    131.4 KB · Görüntüleme: 12
Hiç sanmıyorum. Millet metroya binemeyeceği için ekstra kaos çıkacak. 681’in 3 dakikada bir çalışıp metroya sadece uzun yol yapacakların binmesi sağlanmalı.

Narlıdere hatları metro olmadan önce hep dolu gidiyordu. 969 en fazla kullanılan hatlardan biriydi 2 sene öncesine kadar

İstanbul’da M5 2 gün çalışmayacak diye laf ediyor. İzmir’de hattın bir kısmı 1 hafta yok diğer kısmında ise seferler çok azalacak
Balçova avmlere gidecekler ve işe gidenler hafta içi problem çıkarır. Neyse ki bir hafta sürecek. Uzun sürse eyvah eyvah. Bugün metrodan geçerken istasyonlarda hep uyarı anonsu vardı.

galiba hepsi girmeyecek çünkü şehirici minibüsü gelecek denmiş yorumlarda zaten şuan şehir içi menemen belediyesi ringi var diye biliyorum heralde iztaşıttan gelecek şehiriçi ringi
Girmezse artık hatların parkur süresi kısalır ve bu yüzden inşallah seferler artırılır. Keşke 749 Asarlık'ı dolaşmadan sadece Menemen Devlet Hastanesi Acil durağında duracak şekilde oradaki kavşaktan dönse zaten Egekent 2 ve Ulu Koop yolcusu için yeterli olur yolcular çoğunlukla hastaneye ve Menemen merkezine gitmek için hattı kullanıyor liselerin çoğu zaten hastane çevresinde.

Valla 533 ile 680’i toplasan etmez derecede neredeyse
Eminmisin? Umutun söylediği doğru 2017-2020 arası 969'u kullandım. Her sabah 4 durak kadar sıra oluyordu. Yani 680 daha okadar popüler değildi. Ayrıca 480 den otobüsler çekilip 969 a veriliyordu öyle telafi oluyordu. Metrodan önce 969 Balçovanın belkemiği gibiydi. 8'e girecek bütün körüklüler 969'a giriyordu. İki hat 969'un kenarından geçemezdi o dönem.

hem Şehiriçi minibüsü (iztaşıt olarak) açılırsa daha rahatlar çarşının kalabalığı. perşembe günleri pazar oluyor o zaman bir akıllı arabasını yola koyuyor 800 en az 15 dakika gelemiyor anca yeni kalkacak olan otobüs tatlısu kavşağından dönüp gelebiliyor.

800 artık Tatlısu kavşağından dönerse Eshot-İztaşıt karşılıklı sefer yapıp Eshot körüklü yollar mı?
Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.

Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.
Olabilir, 34 nolu koop da ona karşılık Karşıyaka hatlarına giriverir.

Geri
Üst Alt