1/3
C tarife olmak, ya da olmak, işte bütün mesele, BU...830 tekrardan sefere başlıyor
C tarife olmak, ya da olmak, işte bütün mesele, BU...830 tekrardan sefere başlıyor
Yapçak bir şey yok bu saatten sonra uzun hatlarda gdö olur km hesabı yapıyor maalesefC tarife olmak, ya da olmak, işte bütün mesele, BU...
İzmir'de 830'dan daha uzun yol giden A tarifesinde hat mı yok ? 912'den kadar fazla yol gidecek ? Bari gittiğin kadar ödeyi aktarma verecek şekilde ayarlayabilseler. Urla hatlarında falan da işe yarar bu aslında güzel olur.Yapçak bir şey yok bu saatten sonra uzun hatlarda gdö olur km hesabı yapıyor maalesef
D tarifeye de aktarma verseler Çeşm Seyahat'i batiırırİzmir'de 830'dan daha uzun yol giden A tarifesinde hat mı yok ? 912'den kadar fazla yol gidecek ? Bari gittiğin kadar ödeyi aktarma verecek şekilde ayarlayabilseler. Urla hatlarında falan da işe yarar bu aslında güzel olur.
Vermeseler bile batırır yeter ki 760 Urla'dan Narlıdere'ye uzasın.D tarifeye de aktarma verseler Çeşm Seyahat'i batiırır
Uzatmazlar kiVermeseler bile batırır yeter ki 760 Urla'dan Narlıdere'ye uzasın.
bende gidiyorum saat 6 gibiBugün o meşhur eshot sergisine gidicem bakalım nasılmış
Yok değil önlem almışlardır izban için515 te 07.00 , 07.01 ve 07.40 , 07.41 arka arkaya kalkan seferleri var mıydı hata mı oldu acaba
Sitede değiştirmeye mi yetişemediler? Ben sadece banliyö hatlarının tarifelerine bakmak istemiştim.Şu anda yeni fiyatlar geçerli
Hattı ESHOT sitesinde aratınca bulamadım, arıza giderildi mi?
Galiba okul zamanı açılan hatlar geri açıldı, 661 ve 869 sitede görünüyor.Hat sayısı dün 429 Du bugün 439 oldu acaba birşeyler mi ayarlıyorlar eshot sitesi birşeyler ayarlıyor herhalde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.