ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT - Hatları Hakkında Duyurular (Sefer Saati ve Güzergah Değişimleri)

evet hatlar şuan güncelleniyormuş bana öyle uyarı geliyor açmaya çalışınca ama görünüyor 531,536,538 şimdi diğerlerine bakacağım yenitepe konağa bakıcam bi
Ben kaç gündür uğraşıyorum girmek için ama olmadı sitenin ismi izmir kent rehberi değil mi bence yeni hatlar eklenebilir eshot tan atak bekliyorum ben

Montrö Meydanından geçen 655 diye bir hat geçiyor acaba yeni bir hatmı yoksa eski hatlardanmı ?

531 güzergâhına baktımda aslında fena değil bayağı iş yapar ama işte eshot ne zaman açacak Allah büyük iztaşıt Menemen yeni araç alsalar bari

Güzergahı Montrö Meydanı-Mezarlıkbaşı-Kestelli-Bayramyeri-Üçyol Metro-Uğur Mumcu Parkı-Üçyol Metro Son Durak

bence açılması saçma olur zaten basmaneden montrö 10 dk sürüyor yürümeyle

531 güzergâhına baktımda aslında fena değil bayağı iş yapar ama işte eshot ne zaman açacak Allah büyük iztaşıt Menemen yeni araç alsalar bari
bende hala açılmıyor hocam sizde açılıyorsa ekran fotoğrafını atabilirmisiniz güzergahın

749 Seferleri sonunda arttırılmış ve son seferler Ulukent yönünde 21.30 dan 22.00 a alınmış Menemen yönünde 22.30 dan 23.15 e alınmış
6.20-8.00 / 20 dk da 1
8.25-8.40 / 15 dk da 1
8.40-19.50 / 25 dk da 1
sonrası 40dk 30dk 25 dk ve 35 dk şeklinde Ulukent Aktarma Kalkışları

749 Seferleri sonunda arttırılmış ve son seferler Ulukent yönünde 21.30 dan 22.00 a alınmış Menemen yönünde 22.30 dan 23.15 e alınmış
6.20-8.00 / 20 dk da 1
8.25-8.40 / 15 dk da 1
8.40-19.50 / 25 dk da 1
sonrası 40dk 30dk 25 dk ve 35 dk şeklinde Ulukent Aktarma Kalkışları
Aslında 07.00 - 08.30 arası full 15 dk 8.30 - 20.00 arası da full 20 dk olmalı. Okul zamanı yoğunluğu kaldıramıyor.

128 i değiştirirler sabah 15 akşam 20 yaparlar şuanda sabah 20 normal 25
O da geçen sene yoktu ama inşallah yaparlar. Ayrıca 16.20'ye okul çıkışı için Ulukent Gar'dan depar servis ekleseler güzel olur. Hem Ulukent hem Egekent 2 izban o saatte çok kalabalık oluyor otobüs çakılıyor binemeyenler oluyor.

O da geçen sene yoktu ama inşallah yaparlar. Ayrıca 16.20'ye okul çıkışı için Ulukent Gar'dan depar servis ekleseler güzel olur.
Ulukent gar değilde Ulukent Akt. uygun gibi deparlara ama öylede Ulukent İzban kullanılamayacak sadece Egekent2 izban kullanılabilecek

Ulukent gar değilde Ulukent Akt. uygun gibi deparlara ama öylede Ulukent İzban kullanılamayacak sadece Egekent2 izban kullanılabilecek
Ulukent aktarmadan depar yapsa bile işe yarar normal 128 Ulukent gardan öğrencileri toplar zaten Egekent 2 izbana dolu geleceği için depar servis de Egekent 2 izbana boş gelir ve oradan öğrencileri toplar.

Aslında 749 tekrar eskisi gibi Egekent 2 - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak çalışıp Ulu Koop'tan ayrı bir hat açılsa daha iyi olabilir. Egekent Aktarma Merkezi - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak açılıp Harmandalı - Ulu Koop - Çanakkale Asfaltı - Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı güzergahında bir hat açılmalı. Böylece Ulu Kooptan Menemen hastanesine ve merkezine ulaşım hızlanır hem de Harmandalı'dan Menemen'e araç olur.

Aslında 749 tekrar eskisi gibi Egekent 2 - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak çalışıp Ulu Koop'tan ayrı bir hat açılsa daha iyi olabilir. Egekent Aktarma Merkezi - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak açılıp Harmandalı - Ulu Koop - Çanakkale Asfaltı - Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı güzergahında bir hat açılmalı. Böylece Ulu Kooptan Menemen hastanesine ve merkezine ulaşım hızlanır hem de Harmandalı'dan Menemen'e araç olur.
531 açıldığında iyi bir alternatif olacak umarım kısa zamanda açılır çok yararlı olacak çünkü

Geri
Üst Alt