Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Kendi tahminimce de Mart ayı bittiği gibi yavaştan gereken adımlar atılacaktır bence durumlari aktarım sizlere çalışmalar olursa inşaallah

Sıfır daireler 9 milyon oldu artık olacaksa olsun olmayacaksa biz beceremiyoruz desinler

Çok mu zor imar sınırından 2 3 km çek imarı Elazığ Silvan çekim merkezi yap sadece kayapınar odaklı olma Bağcılar zaten imar alanları dolmuş ulaşım ayrı rezalet ben anlamıyorum hiç mi anlayan yok şu işlerden yol asfatlanıyor fakat Yağmur akış ve tahliye giderleri hesaplanıyor asfsltlar 2 ayda patladı.

Benim şahsen bu belediyeden hiç umudum yok Osman Baydemir olsaydı şuan Paris olmuştuk Serra hanımı kimse takmıyor gibi
Herkese iyi bayramlar dilerim. Gözalan 117/3 parselinde dönüm bazlı fiyatı ne kadar? Acaba fiyatı bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

Bu yüzlük planda toki belli değildi ekstra
Çok mu zor imar sınırından 2 3 km çek imarı Elazığ Silvan çekim merkezi yap sadece kayapınar odaklı olma Bağcılar zaten imar alanları dolmuş ulaşım ayrı rezalet ben anlamıyorum hiç mi anlayan yok şu işlerden yol asfatlanıyor fakat Yağmur akış ve tahliye giderleri hesaplanıyor asfsltlar 2 ayda patladı.
yolboyundaki tokide belli değildi sonradan cıktı oraya yani demekki imar açılcak yerler yüzlük plan genişleyebilir mi
imar alanı genişlermi hocam nisandaki çalışmalarda benimde 124/31 mesela belki girer çalışmalarda imara ihitmal varmı @aslan12 yorumunu bekliyorum hocam düsüncen nedir

Belediye 2026 mart dedi ama benim tahminimce 2027 başlarına doğru bir imar açılır bütünlüklü bir imar
Bu yüzlük planda toki belli değildi ekstra

yolboyundaki tokide belli değildi sonradan cıktı oraya yani demekki imar açılcak yerler yüzlük plan genişleyebilir mi
imar alanı genişlermi hocam nisandaki çalışmalarda benimde 124/31 mesela belki girer çalışmalarda imara ihitmal varmı @aslan12 yorumunu bekliyorum hocam düsüncen nedir

Geri
Üst Alt