Duyumlara fazla güvenme her duyum sadece soylentide kalıyor resmi bir çalışma olsa belki olur zatenBeyler iyi bayramlar imar duyum haber alanlar bilgilendirsin
Kimseden ses yokmu abeler
Valla abe Doğru diyosunAhmo abe sen çok sabırsızsın
Wii hele 6. Aya kadar sabret Allah büyüktür olacak inşallah
Bi gelişme olduğu gibi yazacam buraya söz ben takipteyim
Neden 6. Ay onu anlamadım belediye 2026 Mart demiştiAhmo abe sen çok sabırsızsın
Wii hele 6. Aya kadar sabret Allah büyüktür olacak inşallah
Bi gelişme olduğu gibi yazacam buraya söz ben takipteyim
Evet bende öyle biliyodumNeden 6. Ay onu anlamadım belediye 2026 Mart demişti
O bölgede tanıdığım emlakçılar var diyorlar kiNeden 6. Ay onu anlamadım belediye 2026 Mart demişti
Hızlı emlak diye bir emlakçı var o da 6. Ay dedi ama ne kadar doğru bilmiyorumKendi tahminimce de Mart ayı bittiği gibi yavaştan gereken adımlar atılacaktır bence durumlari aktarım sizlere çalışmalar olursa inşaallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.