Cities Skylines Şehirleriniz

Büyük Diyarbakır Haritası arıyorum fakat yok :(
terrain.party sitesi yıllardır çalışmadığından onun alternatifi olarak şunu bulabildim: https://tangrams.github.io/

Bu adresten yüksek çözünürlüklü siyah-beyaz png resmi oluşturarak (render'leyerek) Diyarbakır haritası oluşturulabilir.

Konu sahibi
Bu aralar şu tabela yapma işine sardım.
1770451785522.webp
1770451788684.webp
1770451791371.webp
1770451796992.webp

Sen t
Şehrimin gerçekteki konumunu buldum. Ben bayağı bayağı bataklığa yerleşmişim :DEkli dosyayı görüntüle 109168
Sen tam tarsuslu olarak Mersin ve Tarsus deniz seviyesi altında şehir olduğu için resmen akdeniz kanınla bu şehiri bataklığa yapmışsın. :) Bu arada Cities Skylines 2 almaya zorluyorsun :D DLC olmadan bütün modlar geliyorsa alabilirim ancak iki oyun arasında sadece görüntü farkı var bu yüzden uğraşmakta istemiyorum. Sence ? :D

Konu sahibi
Sen t

Sen tam tarsuslu olarak Mersin ve Tarsus deniz seviyesi altında şehir olduğu için resmen akdeniz kanınla bu şehiri bataklığa yapmışsın. :) Bu arada Cities Skylines 2 almaya zorluyorsun :D DLC olmadan bütün modlar geliyorsa alabilirim ancak iki oyun arasında sadece görüntü farkı var bu yüzden uğraşmakta istemiyorum. Sence ? :D
Ahahahaha bataklığa şehir kurma genlerime işlemiş :D
Cities Skylines 2'de zaten henüz adamakıllı bir DLC yok sadece bridges and ports DLC'si var o da çok gerekli değil zaten. Modların %95'i için DLC şartı yok. Vanilla game bile oynamaya elverişli. CSL1 ve CSL2'nin de ayrı ve güzel noktaları var. Bene CSL2'yi daha çok seviyorum ama.

Cities Skylines için Wowturkey Cumhuriyeti projem var kendi belediyemizde çalılıyoruz her ayda bir başkan seçimleri de olucak detaylar Akışta bulabilirsiniz. Mafolduk Tv kanalınon bir serisinden esinlendim.

Geri
Üst Alt