aramıza hoşgeldin askerözlettiniz oyunu yaindiriyom tekrar
terrain.party sitesi yıllardır çalışmadığından onun alternatifi olarak şunu bulabildim: https://tangrams.github.io/Büyük Diyarbakır Haritası arıyorum fakat yok![]()
Bu aralar şu tabela yapma işine sardım. Ekli dosyayı görüntüle 106889
olsa can feda
hocam bu yoldan günlük kaç araç geçiyor sanki yol boş gibi boşuna duble yol yapmışsınız gibi tek gidiş geliş te olabilirdi.İşletme şefliğimiz ve gişeler. Ekli dosyayı görüntüle 108310
İleriye dönük bir proje aslında hocam.hocam bu yoldan günlük kaç araç geçiyor sanki yol boş gibi boşuna duble yol yapmışsınız gibi tek gidiş geliş te olabilirdi.
köylere duble yol mu vay.İleriye dönük bir proje aslında hocam.
Sen tam tarsuslu olarak Mersin ve Tarsus deniz seviyesi altında şehir olduğu için resmen akdeniz kanınla bu şehiri bataklığa yapmışsın.Şehrimin gerçekteki konumunu buldum. Ben bayağı bayağı bataklığa yerleşmişimEkli dosyayı görüntüle 109168
Ahahahaha bataklığa şehir kurma genlerime işlemişSen t
Sen tam tarsuslu olarak Mersin ve Tarsus deniz seviyesi altında şehir olduğu için resmen akdeniz kanınla bu şehiri bataklığa yapmışsın.Bu arada Cities Skylines 2 almaya zorluyorsun
DLC olmadan bütün modlar geliyorsa alabilirim ancak iki oyun arasında sadece görüntü farkı var bu yüzden uğraşmakta istemiyorum. Sence ?
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.