Bir kova balığı durduk yere denize döken kadın

İnsanın her türlü tercihlerine ve fikirlerine çok saygı duyan biriyim ancak Vegan olup hayvan yemeyin et yemeyin diye millete salça olan zeka turnosollerini hiç sevmiyorum. (Forum kuralları çerçevesinde bu kadar yazabiliyorum :) )

Lafım kendi halindeki veganlara değildir alınmasınlar.

Sen vegan olabilirsin ama dünya bu düzen yüz yıllardır böyle sen yesen de bir şey olmayacak yemesende kendisi veganlığı modernlik olarak görüyorsa yaptığı hareketlerde barbarlık modern insanlar barbarlığı sadece karşı taraf yaptığı kadar anlıyor

@Mervemsi hesabının sahte olduğunu düşünüyorum. Bir kadın için heleki profil fotoğrafındaki gibi bir kadın için tuhaf mesajlar ve başlıklar. Bir kadının bu kadar kısa sürede politik içeriklere girmesi de tuhaf. Wowturkey üye profilini de düşünce tuhaf kalıyor. Katılmayan olabilir ama benim görüşüm budur.

@Mervemsi hesabının sahte olduğunu düşünüyorum. Bir kadın için heleki profil fotoğrafındaki gibi bir kadın için tuhaf mesajlar ve başlıklar. Bir kadının bu kadar kısa sürede politik içeriklere girmesi de tuhaf. Wowturkey üye profilini de düşünce tuhaf kalıyor. Katılmayan olabilir ama benim görüşüm budur.
Düşünmek mi ? Ortada olan bir şey.
Ben özelden direkt kendisine bunu yazdım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260208_215553_Chrome.webp
    Screenshot_20260208_215553_Chrome.webp
    28.2 KB · Görüntüleme: 6
Adam haklı.
[automerge]1770577132[/automerge]
Bugun instada denk geldi insanlar şaşırmış ya. Vegansın diye elalemin emeğini niye çöp ediyorsun

bunun karşısında et yiyeceksin böyle. içi gidecekki akıllansın, ben balıkçının yerinde olsam o kızı denize atardım.
Balıklarla yüzsün. çok seviyor ya.

bunun karşısında et yiyeceksin böyle. içi gidecekki akıllansın, ben balıkçının yerinde olsam o kızı denize atardım.
Balıklarla yüzsün. çok seviyor ya.
Bu şekilde karşısına geçip balık ekmek yiyeceksin

Geri
Üst Alt