Bugun instada denk geldi insanlar şaşırmış ya. Vegansın diye elalemin emeğini niye çöp ediyorsun
Düşünmek mi ? Ortada olan bir şey.@Mervemsi hesabının sahte olduğunu düşünüyorum. Bir kadın için heleki profil fotoğrafındaki gibi bir kadın için tuhaf mesajlar ve başlıklar. Bir kadının bu kadar kısa sürede politik içeriklere girmesi de tuhaf. Wowturkey üye profilini de düşünce tuhaf kalıyor. Katılmayan olabilir ama benim görüşüm budur.
Adam haklı.@Mervemsi hesabının sahte olduğunu düşünüyorum. Bir kadın için heleki profil fotoğrafındaki gibi bir kadın için tuhaf mesajlar ve başlıklar. Bir kadının bu kadar kısa sürede politik içeriklere girmesi de tuhaf. Wowturkey üye profilini de düşünce tuhaf kalıyor. Katılmayan olabilir ama benim görüşüm budur.
bunun karşısında et yiyeceksin böyle. içi gidecekki akıllansın, ben balıkçının yerinde olsam o kızı denize atardım.Bugun instada denk geldi insanlar şaşırmış ya. Vegansın diye elalemin emeğini niye çöp ediyorsun
Bu şekilde karşısına geçip balık ekmek yiyeceksinbunun karşısında et yiyeceksin böyle. içi gidecekki akıllansın, ben balıkçının yerinde olsam o kızı denize atardım.
Balıklarla yüzsün. çok seviyor ya.
şimdi izledim kız birşeyler içmiş gibi meyve suyu olmuşBu şekilde karşısına geçip balık ekmek yiyeceksin
E yani ne yapayım? Ortada olan bir şey diyorum zaten, birtakım gerekçeler ekledim sadece. Senin özel yazıp yazmadığını nereden bileyim?Düşünmek mi ? Ortada olan bir şey.
Ben özelden direkt kendisine bunu yazdım.
Yorumlarda bu Gif'i çok gördüm UFSKJKASFKSABugun instada denk geldi insanlar şaşırmış ya. Vegansın diye elalemin emeğini niye çöp ediyorsun
Metro ortasında gülmemize de sebep olduğunuz için sağolun🗣 Balıklarını neden attınız ?
Hayvanları yemeyin , alternatif üretin .
Ben veganım , vejetaryenim.
Ekli dosyayı görüntüle 107811
Sakin sakin relaxE yani ne yapayım? Ortada olan bir şey diyorum zaten, birtakım gerekçeler ekledim sadece. Senin özel yazıp yazmadığını nereden bileyim?
Kardeş bana gereksiz bir cevap yazan sensin. Bence sen biraz sakin ol.Sakin sakin relax
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.