Çocuklar bunun için rahatlar zatenYetmez. 30 hafta olmalı.
Haftada 4 gün okul, 3 gün tatil olmalı.
Ayda 1 kez 1 hafta tatil olmalı. Çocuklar sıkılmasın, mutlu olsun. Öğretmenler daha çok tatil yapsın.
Çocuklar bunun için rahatlar zatenYetmez. 30 hafta olmalı.
Haftada 4 gün okul, 3 gün tatil olmalı.
Ayda 1 kez 1 hafta tatil olmalı. Çocuklar sıkılmasın, mutlu olsun. Öğretmenler daha çok tatil yapsın.
İşe de gitmesinlerOkullar genel olarak velilerin kreş olarak gördüğü bir yer oldu. Velilerin çocuklarıyla daha çok vakit geçirebilmesi için ara tatiller kalmalı![]()
Okullar genel olarak velilerin kreş olarak gördüğü bir yer oldu. Velilerin çocuklarıyla daha çok vakit geçirebilmesi için ara tatiller kalmalı![]()
Çocuklara yaptırım yok, velilere de sürekli en harika çocuk senin muamelesi yapılması bekleniyor. Sonuç itibariyle zihinsel bir problemi olmadığı halde 3 ile 5’i toplayamayan çocuklar var. Ara tatili tartışmak bu yüzden yersiz, bu çocuğu 365 gün okula yollasan ne değişecek.Benim gördüğüm kadarıyla zeki öğrencilerin velileri bile çocuğuyla ilgilenmiyor kreş gibi gönderiyor şikayet gelince benim çocuğum yapmaz iftira çocuğuma niye bağırdın seni cimere yazıcam öğretmen delirsin veli evde rahat rahat takılsın çalışan da çalışmayan da okulla ilgili hiç bir şey yapmasın. Okul çocuk bakımevi olmuş ve bu ortaokul için ds geçerli ebeveynlere eğitim ve denetim şart
Hayır hocam değiliz, hatta fazlamız var.Eğitim süresi bakımından Avrupa’dan çok geriyiz
Buna yakın bir şeyin olması lazım zaten. Bunun için öncelikle haftalık ders saatleri aşağıya çekilmeli, ardından müfredatta değişiklik yapılıp daha sosyal bir programa geçilmeli. Öğrenci ayrımı arttırılmalı.Eğitim süreci mümkün olduğunca uzun tutulmalı ve bu süre verimli kullanılmalı. Kışın 15 gün sömestr yeter. Yazın 15 haziran - 1 Eylül arası sömestr yeterli.
Bunların hepsi sizlerin zamanında da bulunuyor idi zaten?Yazın tatil.
15 tatil.
Kar tatili.
Bayram tatilleri.
Hafta sonu tatil.
Eee o zaman asgari çalışma süresini 5 günden 6 güne çıkartalım, aşırı kar yağdığında kar tatilini iptal edelim (ki kar tatilini Valiler belirliyor.) , okullardaki doğalgaz sistemlerini söküp yeniden soba bağlayalım ki öğrenciler ve öğretmenler eski zorlukları görsün. İstediğiniz bu mudur? Sanmıyorum, düşüncem eskiden ne kadar zorluğun olup şu an daha rahat olduğumuzu belirtmek için söylediniz.Biz zamanında haftada Cumartesi dahil 6 gün okula giderdik. Babam önümüzden karda yol açardı. Aranın arası tatiller de yoktu. Sobayı her gün birimiz yakardık.
Japonya'daki gelişmelerin çoğunun sadece son kullanıcının göreceği şekilde süslenmiş olduğunu söylemeliyim. Arkada çalışan çoğu sistem, toplum yapısı gerçekten çok geri kalmış durumda. Ülkedeki antidepresan kullanımı ve in***ar olaylarının küçük bir açıklaması insanların robot gözüyle çalışması.O yüzden bizden 1 asır öndeler
Okullar genel olarak velilerin kreş olarak gördüğü bir yer oldu. Velilerin çocuklarıyla daha çok vakit geçirebilmesi için ara tatiller kalmalı![]()
Gerekirse evet! Ben bu yavruyu doğurdum başkası baksın aşırı saçma bir olay. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Öğretim ise okulun işidir.İşe de gitmesinler
Hocam afferdersiniz ama ülkemizin insanı zeki falan değil. Sadece kurnaz. Ülkenin IQ ortalaması 96-99 bandında değişir iken normal bir insanın ortalama IQ'su 100. Ülkemizin her insanı egosundan dolayı bunu kendine ve çocuğuna yediremeyip onları çok özel sanıyor. (Buna öğretmenler de dahil) Her çocuğun özel olduğu bir yer vardır fakat bu akademi olmak zorunda değildir. Daha önce de yazdım, eski otoriter eğitimcilerin mevcut veliler ile olması mümkün değil çünkü kendi bildiğini okuyan birinin çocuğuna ne kadar uğraşırsanız uğraşın bireysel şekilde ilgilenilmedikçe düzgün bir öğretim sağlayamazsınız.Benim gördüğüm kadarıyla zeki öğrencilerin velileri bile çocuğuyla ilgilenmiyor kreş gibi gönderiyor şikayet gelince benim çocuğum yapmaz iftira çocuğuma niye bağırdın seni cimere yazıcam öğretmen delirsin veli evde rahat rahat takılsın çalışan da çalışmayan da okulla ilgili hiç bir şey yapmasın. Okul çocuk bakımevi olmuş ve bu ortaokul için ds geçerli ebeveynlere eğitim ve denetim şart
Hocam anlamıyor bu zihniyet daima eski ile karşılaştırma yeni her daim kötülemek üzere düşünüyorlar@Tcuab2023 , hocam beğenmediğiniz yeri belirtebilirseniz orayı biraz daha açabilirim veya görüşünüzü almak isterim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.