Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

yakacık mesire alanının karşısına yapılan inşaat da son durum nedir ticari alanları çok güzel olmuş o bulvar 3 seneye komple dolar diye düşünüyorum sizlerin bilgisi nedir ne düşünüyorsunuz

yakacık mesire alanının karşısına yapılan inşaat da son durum nedir ticari alanları çok güzel olmuş o bulvar 3 seneye komple dolar diye düşünüyorum sizlerin bilgisi nedir ne düşünüyorsunuz
Son halinin resmi varmı ? İnşaat halini görmüştüm, yol asfalt yapılsa o ana bulvarlar dolar ticari konut gidebilir.

Son halinin resmi yok ama zaten o bulvar komple asfalt döküldü Yakacık mesire alanın önünden bahsediyorum 50 lik yolda yakacık kısmının asfaltı döküldü . Mk365 yanında veya karşı bölgesinde inşaatlar başlayabilir yakın zaman içerisinde .

Son halinin resmi yok ama zaten o bulvar komple asfalt döküldü Yakacık mesire alanın önünden bahsediyorum 50 lik yolda yakacık kısmının asfaltı döküldü . Mk365 yanında veya karşı bölgesinde inşaatlar başlayabilir yakın zaman içerisinde .
Varmı inşaatlarla ilgili tabela veya başlayacak bilgisini nasıl biliyorsunuz

Zaten mk365 olduğu yer göbek denilen yer karşısı kuzey yıldızı değil mi? Yakacığa göre protokol yolu kuzey yıldızına daha çok yarayacağını düşünüyorum. Ki Yakacığa göre

Kocaoğlan galiba yarın başkomutana selam duracak. Bakalım iyi mi olacak yoksa daha kötümü 🤔 Turgut ilçeyi aldı Mansur büyükşehiri 5 yıl öyle gitti. Sonrasında ikiside aynı oldu yine olmadı. Şimdi tekrar eskiye dönüyor. Hem de daha başka şekilde🙈 Maçoğlu Keçiören’den aday olsun oyum onadır.. En azından adamların bi çizgisi var 😁

Son düzenleme:
Kocaoğlan galiba yarın başkomutana selam duracak. Bakalım iyi mi olacak yoksa daha kötümü 🤔 Turgut ilçeyi aldı Mansur büyükşehiri 5 yıl öyle gitti. Sonrasında ikiside aynı oldu yine olmadı. Şimdi tekrar eskiye dönüyor. Hem de daha başka şekilde🙈 Malkoçoğlu Keçiören’den aday olsun oyum onadır.. En azından adamların bi çizgisi var 😁
Bugün danışmanlarından biri partideydi.
25 30 yıl Erbakan, Türkeş ve Erdoğan için gece yarısı bayrak afiş asan biri olarak diyorum ki kimse yanlış anlamasın DEM çizgisinden şaşmayan adamların partisi. Adamlar neyse o, 40 takla atmıyorlar.

Hayırlısı olsun..

Haçılla ilgili yeni balon yok mu. Atın bi şeyler ortaya da inanalım.. Yoksa zaman zor geçer ☺️

86 yaşındaki İsmail Kahraman'ı, Sivas vekillerini, hatta Meral hanımı araya koyarak Erdoğan ile görüştürün beni diyen pehlivan bakalım maddeleri ABB'den nasıl geçirecek ? Bu adama yaz ortasında bi kaşık su yok demiş büyük başkan.

Geri
Üst Alt