Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

yakacık mesire alanının karşısına yapılan inşaat da son durum nedir ticari alanları çok güzel olmuş o bulvar 3 seneye komple dolar diye düşünüyorum sizlerin bilgisi nedir ne düşünüyorsunuz

yakacık mesire alanının karşısına yapılan inşaat da son durum nedir ticari alanları çok güzel olmuş o bulvar 3 seneye komple dolar diye düşünüyorum sizlerin bilgisi nedir ne düşünüyorsunuz
Son halinin resmi varmı ? İnşaat halini görmüştüm, yol asfalt yapılsa o ana bulvarlar dolar ticari konut gidebilir.

Son halinin resmi yok ama zaten o bulvar komple asfalt döküldü Yakacık mesire alanın önünden bahsediyorum 50 lik yolda yakacık kısmının asfaltı döküldü . Mk365 yanında veya karşı bölgesinde inşaatlar başlayabilir yakın zaman içerisinde .

34576-1 ada parselde toplam 500 m2 yerimiz var.
250 ile 500 m2 yer arasında yer satacağız.
Özelden fiyat bilgisi verilir.

Son halinin resmi yok ama zaten o bulvar komple asfalt döküldü Yakacık mesire alanın önünden bahsediyorum 50 lik yolda yakacık kısmının asfaltı döküldü . Mk365 yanında veya karşı bölgesinde inşaatlar başlayabilir yakın zaman içerisinde .
Varmı inşaatlarla ilgili tabela veya başlayacak bilgisini nasıl biliyorsunuz

Zaten mk365 olduğu yer göbek denilen yer karşısı kuzey yıldızı değil mi? Yakacığa göre protokol yolu kuzey yıldızına daha çok yarayacağını düşünüyorum. Ki Yakacığa göre

Geri
Üst Alt