Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Ekli dosyalar

• bbbbbbbbbbb.webp
    bbbbbbbbbbb.webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 38
Buyuksehir den bir büyüğünden aldığım bilgiye göre baglumun zemin etüdü tamam imarı tamam ama mahkemesi varmış büyük şehir imarda bolge kırmızı gozukuyormus buda 16 kat için açılmış bir mahkemeden dolayiymis konu hakkında bilgisi olanlar arastirabilir

Buyuksehir den bir büyüğünden aldığım bilgiye göre baglumun zemin etüdü tamam imarı tamam ama mahkemesi varmış büyük şehir imarda bolge kırmızı gozukuyormus buda 16 kat için açılmış bir mahkemeden dolayiymis konu hakkında bilgisi olanlar arastirabilir
şehir bölge plancıları bağlumun 1.2.3. etaplarını haçıl bölgesini ankara idare mahkemlerine dava açarak iptal ettirdi. 2021 olması lazım.şimdi yeni yapılan imar planında aynı nedenlerle tekrar ediliebilir ..iptal sebepleri çok fazla alanın imara açılması zemin etüdü olmaması kat yüksekliğinin fazla olması orman alanlarının kullanılması yeşil alana gerekli yer verilmemesi,emsal in yüksek tutulması enerji hatları,say say bitmez onlarca madde sadece 16 kat değil mahkeme tek tek şu sebeplerle iptal ediyorum bunu düzeltin demiş aynı konularda mahkemenin istediği yapılmazsa olacağı yine iptaldir ha aynı plncılar odası aynı hassasiyeti çankaya belediyesi için göstermiş mi? bakmak lazım.ben 25 yıldır arsa sahibiyim bu kaçıncı imar planı iptali oldu artık hatırlamıyorum bile..

86 yaşındaki İsmail Kahraman'ı, Sivas vekillerini, hatta Meral hanımı araya koyarak Erdoğan ile görüştürün beni diyen pehlivan bakalım maddeleri ABB'den nasıl geçirecek ? Bu adama yaz ortasında bi kaşık su yok demiş büyük başkan.

Zemin etütü villalık olan yerlerde de yapılmıştı burda paylaşmıştım beğendik caddesi radar caddesi buralar villalık bölgeler buralarda da imar değişikliği olabilir mi. Örnek:Klasik 4 kat parseller gibi

Geri
Üst Alt