İyi geceler forum dalarım daha sonrada öğreniriz ama 1. Etap neresi teşekkür ediyorum
İyi geceler forum dalarım daha sonrada öğreniriz ama 1. Etap neresi teşekkür ediyorum
büyükşehir değil keçiören meclisi obağlum 1234 mart 2026 gündemi 11. madde
Geçişi tamam gibiMesut Özarslan şu an nerede
Hangi partiye katılmak için görüşüyor.
A ile başlıyor
Oyuncak etti yahu, BBP ile de olmadı.
Rota yeniden oluşturuluyor.
2 kere gördüm danışmanınıGeçişi tamam gibi![]()
Rant için siyasiler önemli hayırlı olacaktır imar yol için… çokta iyi oldu menfaatsa menfaat bundan sonra böyle.. 20 yıldır bekliyorum2 kere gördüm danışmanını![]()
şehir bölge plancıları bağlumun 1.2.3. etaplarını haçıl bölgesini ankara idare mahkemlerine dava açarak iptal ettirdi. 2021 olması lazım.şimdi yeni yapılan imar planında aynı nedenlerle tekrar ediliebilir ..iptal sebepleri çok fazla alanın imara açılması zemin etüdü olmaması kat yüksekliğinin fazla olması orman alanlarının kullanılması yeşil alana gerekli yer verilmemesi,emsal in yüksek tutulması enerji hatları,say say bitmez onlarca madde sadece 16 kat değil mahkeme tek tek şu sebeplerle iptal ediyorum bunu düzeltin demiş aynı konularda mahkemenin istediği yapılmazsa olacağı yine iptaldir ha aynı plncılar odası aynı hassasiyeti çankaya belediyesi için göstermiş mi? bakmak lazım.ben 25 yıldır arsa sahibiyim bu kaçıncı imar planı iptali oldu artık hatırlamıyorum bile..Buyuksehir den bir büyüğünden aldığım bilgiye göre baglumun zemin etüdü tamam imarı tamam ama mahkemesi varmış büyük şehir imarda bolge kırmızı gozukuyormus buda 16 kat için açılmış bir mahkemeden dolayiymis konu hakkında bilgisi olanlar arastirabilir
ABB ile tamamen zıt oldu...Rant için siyasiler önemli hayırlı olacaktır imar yol için… çokta iyi oldu menfaatsa menfaat bundan sonra böyle.. 20 yıldır bekliyorum
Ticari görünüyorBuyuksehir den bir büyüğünden aldığım bilgiye göre baglumun zemin etüdü tamam imarı tamam ama mahkemesi varmış büyük şehir imarda bolge kırmızı gozukuyormus buda 16 kat için açılmış bir mahkemeden dolayiymis konu hakkında bilgisi olanlar arastirabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.