81 il arasında Hangi şehirlerde şehiriçi öho da alınmasını isterdiniz 7m,8m,9m,10m,12m

Tekirdağlı

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Vallahi de Tekirdağ tetuslardan tüm minibüslerden dönüşüm olursa zaten öholarda 7 m olduğu için birinden bir plaka hattan 7 m olarak 2026 model 0km ısuzu novocitinin alınmasını isterdim çünkü tetus öholarda 6 m ten çıksa bile 7 m olacağı için 7 m’lerden mesela 0km 2026 model ısuzu novocitidir zaten

Konu sahibi
Bizdeki tetuslar da zaten öhö olduğu için eğer bizde dönüşüm olursa 6 m’ten 7 m olduğu için en fazladan mesela 0km 2026 model ısuzu novociti alınmasını isterdim hem öhö hem plaka hem koop hem hattan birinden alınmasını isterdim

Buradaki A 'dan Z 'ye tüm küçük boy ÖHO 'lerin 10 METRE 'lik otomatik şanzımanlı yani vitesli 3 kapılı 2026 model orta boy otobüs ile yenilenmelerini gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda istiyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Konu sahibi
tekirdağ dan sonra edirne ye gelelim orda da 0 km 2026 model öholardan serhad birlik olarak 0 km 2026 model makyajlı kasa karsan atak kırklareli den 0 km makyajlı kasa ısuzu novociti life çanakkaleden 0 km makyajlı kasa otokar kent lf tekirdağdan halk beğenmezlerse 8 m olarak ise 0 km makyajlı kasa 2026 model ısuzu novociti life

Niğde artık 3 kapılı arabaları nezaman Alacak acaba şu Otokar ve novo City den başka bi otobüs görebilecekmiyiz Niğde de

Herşeyi geçtim Alçaktabanlı otobüs bari getirseler artık mavi novo mavi Sultan başka otobüs yokmuş gibi lütfen 3 kapı alamıyosanız bile alçak tabanlı otobüsler istiyoruz Niğde ye

41648471161_bf48b46549_c.webp
en azından şöyle bişeyler getirip şehrin otobüs yüzünü modernleştirebilirler Niğde de

Geri
Üst Alt