81 il arasında Hangi şehirlerde şehiriçi öho da alınmasını isterdiniz 7m,8m,9m,10m,12m

Tekirdağlı

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Vallahi de Tekirdağ tetuslardan tüm minibüslerden dönüşüm olursa zaten öholarda 7 m olduğu için birinden bir plaka hattan 7 m olarak 2026 model 0km ısuzu novocitinin alınmasını isterdim çünkü tetus öholarda 6 m ten çıksa bile 7 m olacağı için 7 m’lerden mesela 0km 2026 model ısuzu novocitidir zaten

Konu sahibi
Bizdeki tetuslar da zaten öhö olduğu için eğer bizde dönüşüm olursa 6 m’ten 7 m olduğu için en fazladan mesela 0km 2026 model ısuzu novociti alınmasını isterdim hem öhö hem plaka hem koop hem hattan birinden alınmasını isterdim

Buradaki A 'dan Z 'ye tüm küçük boy ÖHO 'lerin 10 METRE 'lik otomatik şanzımanlı yani vitesli 3 kapılı 2026 model orta otobüs ile yenilenmelerini gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda istiyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Konu sahibi
tekirdağ dan sonra edirne ye gelelim orda da 0 km 2026 model öholardan serhad birlik olarak 0 km 2026 model makyajlı kasa karsan atak kırklareli den 0 km makyajlı kasa ısuzu novociti life çanakkaleden 0 km makyajlı kasa otokar kent lf tekirdağdan halk beğenmezlerse 8 m olarak ise 0 km makyajlı kasa 2026 model ısuzu novociti life

Niğde artık 3 kapılı arabaları nezaman Alacak acaba şu Otokar ve novo City den başka bi otobüs görebilecekmiyiz Niğde de

Geri
Üst Alt