Bu sınava girmenin belirli şartları var mı? Yoksa bi kendimi denemek isterim çünkü sorular gerçekten yapılabilir gibi, Türkçe'me güvenmesem de Matematikten tam gelir gibi.
Soruları biraz inceledim de sorular gayet de yapılır gibi. 5 yanlışla GYTE geliyor benim durumum için, sözelde aynısını söyleyemeyeceğim.
Mat iyi bilseydim DGS'ye girerdimEvet sorular çok zorlayıcı değil. En azından TYT matematik gibi yeni nesil değil. O açıdan iyi. Hatta ilk 15 soru çerez soru. problemleri de ekleyince zaten matematik kısmı bitiyor.
Geriye sayısal mantık kalıyor. Sayısal mantıkta bir tık zor
2 yıllık sayısal ağırlıklı bölüm okumak zorundasınBu sınava girmenin belirli şartları var mı? Yoksa bi kendimi denemek isterim çünkü sorular gerçekten yapılabilir gibi, Türkçe'me güvenmesem de Matematikten tam gelir gibi.
Önlisans mezunu olmanız yeterli hocamBu sınava girmenin belirli şartları var mı? Yoksa bi kendimi denemek isterim çünkü sorular gerçekten yapılabilir gibi, Türkçe'me güvenmesem de Matematikten tam gelir gibi.
sen önce mühendisliği bitir sonra önlisans okursun @kısayolunuzunuÖnlisans mezunu olmanız yeterli hocam
[automerge]1773256136[/automerge]
DGS'ye başvuracak adaylarda, meslek yüksek okulları ve açıköğretim önlisans programlarından mezun olmuş olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir.
Allah korusun hocam. Mühendislik sonrası ya sektör ya da Kadet programısen önce mühendisliği bitir sonra önlisans okursun @kısayolunuzunu![]()
Girdiğin sınıfın sıcaklığı falan etki ediyor bide. Üniversitelerde klima var oh mis. devlet okulunda varmı :/Ancak sınav heyecanı diye bir şey var. O an tabiri caizse mala bağlamak deyimini gerçekleştiriyorsunuz.
İlk kitapçığı açtığımda attığım soruyu lan nasıl çözüyorduk olmuştum. Ortama alışmam 5 dakikamı almıştı
İş bulun mesleğinizin hakkını verin yeter.Anladım hocam, o zaman hiç DGS ile uğraşmayayim. Sizlere de kolay gelsin eğer girmeyi düşünüyorsanız.
[automerge]1773256329[/automerge]
Allah korusun hocam. Mühendislik sonrası ya sektör ya da Kadet programı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.