4 AYDA DGS OLUR MU?

Soruları biraz inceledim de sorular gayet de yapılır gibi. 5 yanlışla GYTE geliyor benim durumum için, sözelde aynısını söyleyemeyeceğim.
Evet sorular çok zorlayıcı değil. En azından TYT matematik gibi yeni nesil değil. O açıdan iyi. Hatta ilk 15 soru çerez soru. problemleri de ekleyince zaten matematik kısmı bitiyor.

Geriye sayısal mantık kalıyor. Sayısal mantıkta bir tık zor
Mat iyi bilseydim DGS'ye girerdim 💯💯 Benim hedefim Teknikerlikti Ama senin hedefin Mühendislik Rick Grimes sen yaparsın Biz sana inanıyoruz.

Dicle Üniversitesi'de gayet güzel.

Bu sınava girmenin belirli şartları var mı? Yoksa bi kendimi denemek isterim çünkü sorular gerçekten yapılabilir gibi, Türkçe'me güvenmesem de Matematikten tam gelir gibi.
2 yıllık sayısal ağırlıklı bölüm okumak zorundasın

Konu sahibi
Bu sınava girmenin belirli şartları var mı? Yoksa bi kendimi denemek isterim çünkü sorular gerçekten yapılabilir gibi, Türkçe'me güvenmesem de Matematikten tam gelir gibi.
Önlisans mezunu olmanız yeterli hocam
[automerge]1773256136[/automerge]
DGS'ye başvuracak adaylarda, meslek yüksek okulları ve açıköğretim önlisans programlarından mezun olmuş olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir.

Önlisans mezunu olmanız yeterli hocam
[automerge]1773256136[/automerge]
DGS'ye başvuracak adaylarda, meslek yüksek okulları ve açıköğretim önlisans programlarından mezun olmuş olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir.
sen önce mühendisliği bitir sonra önlisans okursun @kısayolunuzunu :D

Konu sahibi
Aslında sorular cidden çok rahat yapılabilir sorular.

Ancak sınav heyecanı diye bir şey var. O an tabiri caizse mala bağlamak deyimini gerçekleştiriyorsunuz.

İlk kitapçığı açtığımda attığım soruyu lan nasıl çözüyorduk olmuştum. Ortama alışmam 5 dakikamı almıştı

Anladım hocam, o zaman hiç DGS ile uğraşmayayim. Sizlere de kolay gelsin eğer girmeyi düşünüyorsanız.
[automerge]1773256329[/automerge]
sen önce mühendisliği bitir sonra önlisans okursun @kısayolunuzunu :D
Allah korusun hocam. Mühendislik sonrası ya sektör ya da Kadet programı

Ancak sınav heyecanı diye bir şey var. O an tabiri caizse mala bağlamak deyimini gerçekleştiriyorsunuz.

İlk kitapçığı açtığımda attığım soruyu lan nasıl çözüyorduk olmuştum. Ortama alışmam 5 dakikamı almıştı
Girdiğin sınıfın sıcaklığı falan etki ediyor bide. Üniversitelerde klima var oh mis. devlet okulunda varmı :/

bide diyarbakır sıcağı olsa abowww camlar açık ama terliyorsun
[automerge]1773256734[/automerge]
Anladım hocam, o zaman hiç DGS ile uğraşmayayim. Sizlere de kolay gelsin eğer girmeyi düşünüyorsanız.
[automerge]1773256329[/automerge]

Allah korusun hocam. Mühendislik sonrası ya sektör ya da Kadet programı
İş bulun mesleğinizin hakkını verin yeter.

sonra belki Yüksek Lisans'ta okursunuz hocam :D

Geri
Üst Alt