YKS 2026

Baraj düşürülmemeli Öğretmenliğin 250.000 lere kadar düşürülmesi ile atanamayan öğretmenler çok oldu ve baraj her düştüğünde öğrenci kalitesi düşüyor
Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben aşağıya inmeli derken istenen sıralamadan bahsetmiştim, benim hatam.

Mevcutta Öğretmenlik ve Mühendislik yazabilmek için gereken sıralama en fazla 300.000 . Ben bunun en fazla 250.000 olması gerektiğini söylüyorum.

Umarım açabilmişimdir.

Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben aşağıya inmeli derken istenen sıralamadan bahsetmiştim, benim hatam.

Mevcutta Öğretmenlik ve Mühendislik yazabilmek için gereken sıralama en fazla 300.000 . Ben bunun en fazla 250.000 olması gerektiğini söylüyorum.

Umarım açabilmişimdir.
Şimdi anladım Hocam bende bu sistemi tam bilmediğimden anladığım kadarı ile söylüyorum bana göre dahada düşürülmesi gerek herkesi üniversite okumaya değil meslek öğrenme gibi işlere göndermeli devlet

Şimdi anladım Hocam bende bu sistemi tam bilmediğimden anladığım kadarı ile söylüyorum bana göre dahada düşürülmesi gerek herkesi üniversite okumaya değil meslek öğrenme gibi işlere göndermeli devlet
katılıyorum ama üniversitelerin çoğu kapatılsa dahi beyin göçü verilmeye devam edilecektir

meslek lisesi ve meslek yüksekokulları aslında dediğiniz şeyler için var ama daha çok geiştirilmesi lazım

katılıyorum ama üniversitelerin çoğu kapatılsa dahi beyin göçü verilmeye devam edilecektir

meslek lisesi ve meslek yüksekokulları aslında dediğiniz şeyler için var ama daha çok geiştirilmesi lazım
Devlet üniversitelerdeki işleyişe çok karışmasa sıkıntı olmayacak üniversite eğitim düzeyimiz çok kötü değil diye biliyorum

Adı sanı duyulmamış üniversiteleri tercih etmeyin. Birde bunların küçük ilçelerde myo bölümleri oluyor. Onları hiç tercih etmeyin. Zaman kaybı olur. Aöf okuyun daha iyi.

Öğretmenlik atamaları ilerleyen yıllarda daha azalacak gibi görünüyor. Alttan nüfus mu geliyor ki yeni öğretmene ihtiyaç olsun? Nüfus piramidine bakanlar bana hak verecektir.

Geri
Üst Alt