Hemde çokSite yine ağırlaştı
[automerge]1770754032[/automerge]
Siber saldırımı yiyor site nasıl yavaşlıktır bu
Hemde çokSite yine ağırlaştı
hocam intereneti nasa'dan mı alıyorsunuzBende hiçbir sorun yok. Gayet hızlı ve temiz bir şekilde girebiliyorum. Eski halinden hiçbir fark yok
hangi interneti kullanıyorsun senBende hiçbir sorun yok. Gayet hızlı ve temiz bir şekilde girebiliyorum. Eski halinden hiçbir fark yok
demekki site sana torpil geçiyorBende hiçbir sorun yok. Gayet hızlı ve temiz bir şekilde girebiliyorum. Eski halinden hiçbir fark yok
internete fi tarihinden kalma modemle giriyorum ve site sorunsuz açılıyor skill issuehangi interneti kullanıyorsun sen
[automerge]1770754267[/automerge]
demekki site sana torpil geçiyor![]()
şuanda düzeldi.internete fi tarihinden kalma modemle giriyorum ve site sorunsuz açılıyor skill issue
default temaya logo koyacaklar belli kiSite 'xenForo" ismini almış şimdi. Neden böyle bir isim değişikliğine gidildiği açıklanırsa sevinirim.
Default temada öyledir.Site 'xenForo" ismini almış şimdi. Neden böyle bir isim değişikliğine gidildiği açıklanırsa sevinirim.
Anladım hocam. Belki de isim değişikliğinin kaynağı budur?default temaya logo koyacaklar belli ki
Anladım, şimdi temayı bir değiştirip deneyeceğim.Default temada öyledir.
Ben eski temanın dark olanını kullanıyorum sorun yok. Yeni temada da sorun yok
varsayılan tema Wowturkey - Yeni Temasıdır. Bu temayı kullanırsanız logo'da gözükür. Wowturkey forum sitesi olduğu için blogu eski sahipleri koymuşlar. Biz kaldırdık sadece forum üzerinden devam ediyoruz.Site 'xenForo" ismini almış şimdi. Neden böyle bir isim değişikliğine gidildiği açıklanırsa sevinirim.
Şimdi anladım. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.varsayılan tema Wowturkey - Yeni Temasıdır. Bu temayı kullanırsanız logo'da gözükür. Wowturkey forum sitesi olduğu için blogu eski sahipleri koymuşlar. Biz kaldırdık sadece forum üzerinden devam ediyoruz.
blog kısmına benim girdiğim şeyler eklenebilirdiBlog kısmının kaldırılması iyi olmuş. Eski sade haliyle kalması geleneksel forum kültürünün yaşatılması açısından çok iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.