Pcdeyim sorunsuz giriyor.Bilgisayar dan bağlanılmoyor
CSS ayağını denk alsınSitede CSS sorunları yaşanıyor.
Ben bağlanıyorum. OlmuyorPcdeyim sorunsuz giriyor.
tarayıcı geçmişinizi temizleyin.CSS ayağını denk alsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben bağlanıyorum. Olmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 107777
Temizledim olmuyortarayıcı geçmişinizi temizleyin.
tarayıcı değiştirinTemizledim olmuyor
Chrome kullanıyorumtarayıcı değiştirin
ben edge kullanıyorum sorunsuz açılıyor
Edge çalışıyor fakar Chrome'daki çalışmıyor. bağlanamıyorumtarayıcı değiştirin
ben edge kullanıyorum sorunsuz açılıyor
Edge çalışıyor fakar Chrome'daki çalışmıyor. bağlanamıyorum
bağlandı chrome'dan
https://www.wowturkey.net adresinden girmeye çalışın veya çerezleri temizleyin.Edge çalışıyor fakar Chrome'daki çalışmıyor. bağlanamıyorum
Korkuttunuz hocam, site patladı sandım. HTML'nin de içini boş görünce.Kontrol altında blog kısmını kaldırdık artık sadece forum açık.
2 defa temziledim daha nereye temizliyim wowturkey.com'dan giriyor faka .net'ten yavaş giriyor.Ana Sayfa adresinden girmeye çalışın veya çerezleri temizleyin.
Korkuttunuz hocam, site patladı sandım. HTML'nin de içini boş görünce.
oraya bir görsel attım ondan öldü o. o görseli attığımdan beri ulaşamıyoruzuppu.com da öldühttp
domain komple gitmiş ama whois'te halen kayıtlı gözüküyororaya bir görsel attım ondan öldü o. o görseli attığımdan beri ulaşamıyoruz
o görseli atmayacaktım işte lanetli görsel.domain komple gitmiş ama whois'te halen kayıtlı gözüküyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.