@Rick Grimes geçilmesin diye durdurduk kendisini.Tutmayın küçük enişteyi.
Yarın Rick Grimes'ı geçebilir.
Biz geçildik ama@Rick Grimes geçilmesin diye durdurduk kendisini.
Biz geçildik ama@Rick Grimes geçilmesin diye durdurduk kendisini.
Wowturkey'in uçuşunun şokunu atlatamadan Balinacan bir günde 16 bin mesaj yapması şaka mı![]()
bu yazdım @Balinacan 18k olmuş![]()
Top 10
nereye uçtu wowturkeyWowturkey'in uçuşunun şokunu atlatamadan Balinacan bir günde 16 bin mesaj yapması şaka mı![]()
sizin gibi uçtu Mareşalim. oda 6k mesaj yapmıştı yanlış değil isek. 30sn cooldown'u vardı şimdi ise saniyede en az 5 konu yayınlıyorsunuznereye uçtu wowturkey
Artık Mareşallikten Genel Kurmay Başkanı oldu.sizin gibi uçtu Mareşalim. oda 6k mesaj yapmıştı yanlış değil isek. 30sn cooldown'u vardı şimdi ise saniyede en az 5 konu yayınlıyorsunuz
(Alıntı: @bright )
Ekli dosyayı görüntüle 113392
Wowturkey'in uçuşunun şokunu atlatamadan Balinacan bir günde 16 bin mesaj yapması şaka mı![]()
mareşalimiz rs7 top speed deniyordu...Mareşalimiz, yüzbaşılığına düşmüş. Nazar değdi.
Ekli dosyayı görüntüle 113544
Ama artmaya devam ediyor...
Mareşalimiz, yüzbaşılığına düşmüş. Nazar değdi.
Ekli dosyayı görüntüle 113544
Ama artmaya devam ediyor...
mareşalimiz rs7 top speed deniyordu...
iyi oyuncak ettiniz beni heEkli dosyayı görüntüle 113551
Mareşalimiz Genel Kurmay Başkanı Oldu...

iyi oyuncak ettiniz beni he![]()
biri Genel Kurmay Başkkanı rütbesi diğeri Mareşal rütbesi orda yanlış yazılmış.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.