Hesabı geri gelmiş ama kendisi halen yok. Ya geri döner ya fosilleşir.Crypton forumu bırakmasaydı şuan en az 15k mesajı vardı.
Hesabı geri gelmiş ama kendisi halen yok. Ya geri döner ya fosilleşir.Crypton forumu bırakmasaydı şuan en az 15k mesajı vardı.
Bilmiyorum gif yapmakla uğraşamam federasyon işleriyle uğraşıyorum kullandın bunu yoksa kendi pfpmi koyardım.bune bob semple tankımı![]()
bizde bazı iett duraklarında MOBİETT stickeri var. Üstelik "Download on the Windows Phone" logosu da vardı ey gidi günler...Anılar anılar (hes kodu reklamı eShOt otobüsünde) Ekli dosyayı görüntüle 108179
Ben bu mesajlar sekmesini bir yürlü bulamdım neyse beni geçemez@marmaray bağımlısı tarafından geçilince gelen his![]()
Profilin altında ana sayfadaBen bu mesajlar sekmesini bir yürlü bulamdım neyse beni geçemez
Ben bu mesajlar sekmesini bir yürlü bulamdım neyse beni geçemez
Beni ismirliler geçemezGeliyoruz marmaray bağımlısı tahtın yıkılacak
Ekli dosyayı görüntüle 108196
Şöyle bir ekleme yapayim. GIF'i yaparken sıralama bu idi.
Geliyoruz marmaray bağımlısı tahtın yıkılacak
Geliyorrrrrr geliyorrrr sıralamaya bakınnn.Beni ismirliler geçemez
Tutmayın küçük enişteyi.
Kullanan kişi 0 bu aradaTutmayın küçük enişteyi.
Yarın Rick Grimes'ı geçebilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.