Varan Turizm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TUGRULMUSTAFAA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

TUGRULMUSTAFAA

Konu sahibi
Varan Turizm 1946 yılında Nevzat Hüseyin Pekuysal tarafından kurulmuştur. Yıllardır karayolu yolcu taşımacılığının liderliğini yapmış ve zirvede kalmayı başarmıştır. Birçok yenilikleri ve başarıları olmuştur. Herkesten isteğim Varan Turizm ile olan anısını anlatması ve anı resimlerini (özel olmayan) paylaşması…
Eski Varan Turizm’de olur (el değiştirmeden önceki Varan Turizm) yenisi de olur ama eskisi (nostalji) olursa daha iyi olur. Varan Terminalleri, Varan Dinlenme Tesisleri de olur, Varan Otobüsleri de olur…😊

İlk resim benden, tarih 17 Ağustos 2020 (01.00 Ankara (AŞTİ) - İstanbul (Esenler) Otobüsü)

Ekli dosyalar

• IMG_20200817_003958_0_Original.webp
    IMG_20200817_003958_0_Original.webp
    399.7 KB · Görüntüleme: 449
Moderatör tarafında düzenlendi:
2021 yazında Altınoluk-İstanbul Ataşehir arası ailecek yolculuk yapmıştık. Hayatımda yapmış olduğum en iyi otobüs yolculuklarından biriydi. 06 VT 378 plakalı 2020 Tourliner denk gelmişti otobüsü çok beğenmiştim. Koltuk arkası ekranı Simroll'ün yeni arayüzüydü ve her şeyi sorunsuz çalışıyordu. Wifi çok hızlıydı o zamana kadar binmiş olduğum otobüslerde en hızlı Wifi o yolculuğumdaydı. İkramlarda verilen karadut suyunu çok beğenmiştim. Ataşehir'deki terminalleri çok iyiydi ama sonradan Dudullu'ya taşıdı keşke eski yerinde kalsaydı hem daha büyüktü hem de 2023'te açılan M8 Metrosunun Kayışdağı ve Mevlana İstasyonlarının tam ortasındaydı. Şehiriçi servis hizmeti de çok iyiydi son model Ford Transit araçları vardı mesela Kamil Koç ve Pamukkale'de gittiğimiz zaman servisler daha eski olan Otokar Sultan oluyordu, yerel firma kullanırsakta küçük ve eski servisleri oluyorken servislerinin bile yeni olması şaşırtmıştı beni.

Geri
Üst Alt