Ulaşım Zamları

Her ay artmalı dediğimi idrak edemeyecek kadar saf olduğuna inanmıyorum. Safa anlatır gibi anlattım çünkü.
Önden yüklemeli zam yapıyorlar. Yüzde 20-30 pat diye.
Aylık enflasyon oranı kadar zam yapılsa daha iyi.

Atıyorum, 100 lira olan şey niye hemen 120 lira oluyor ve her ay 120 ödüyoruz. 100'den 103 olsun, sonraki ay 105 olsun, sonra 108-109 neyse
Öncelikle yaptığınız hakaretten dolayı sizi kınıyorum, burası istanbulla alakalı konularla ilgili başlık konuyu saptirmayalim. Yukaridada belirttiğim gibi siyaset yaptığınız yerler mevcut provoke etmeyin, bu zam yanlıştır ortak karar budur. Bunu gidip hükumete yada siyasete baglamayin

1000 lira olan köprüye yılda yüzde 40 zam gelecekse niye Ocak ayında başlayıp her ay 1400 ödüyoruz ki ?
Aylık zam gelsin. Tahmini enflasyon 42 ise bölsünler 12 aya. Ayda 3,5 gelsin. Her ay 35 lira gelsin. Niye Ocak ayında DEVLET toplu zammı basıyor ?

1000 lira olan köprüye yılda yüzde 40 zam gelecekse niye Ocak ayında başlayıp her ay 1400 ödüyoruz ki ?
Aylık zam gelsin. Tahmini enflasyon 42 ise bölsünler 12 aya. Ayda 3,5 gelsin. Her ay 35 lira gelsin. Niye Ocak ayında DEVLET toplu zammı basıyor ?
Daha karlı tek te almak her ay iki defa geçip gelse

Konya, İstanbul'dan büyük
Yüzölçümü değil yerleşimi önemli. İç anadoluda mesela bir merkezde toplanıp etrafına yayılma tipi şehirler yaygındır. Bundan ötürü şehirlerin ettafında da boş araziler bulunur. Ulaşım hizmeti sağlamak da nispeten kolaydır daracık bir yere bir sürü insan sıkıştırıldığı için

Bence bu konuda çok haklı. 12 ay boyunca toplu zamlı ödeyeceğimize ay ay düşük düşük zam gelmesi çok daha mantıklı ama onların işine gelmez. Toplu almak varken

Hocam uslubunuzu düzeltin bir tek akaryakıt masrafı mı var personel araç bakım masrafları belediye gömü mü buldu karşılıyor sanki
Tamam daha çok yapsınlar o zaman
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Daha karlı tek te almak her ay iki defa geçip gelse
Devlete kârlı, biliyoruz. Vatandaşa kârlı olsun bir de.
Devlet yapmıyorsa belediye yapsın.

Bence bu konuda çok haklı. 12 ay boyunca toplu zamlı ödeyeceğimize ay ay düşük düşük zam gelmesi çok daha mantıklı ama onların işine gelmez. Toplu almak varken
En kolay kazık atılan gariban halktır Hocam

Her ay artmalı dediğimi idrak edemeyecek kadar saf olduğuna inanmıyorum. Safa anlatır gibi anlattım çünkü.
Önden yüklemeli zam yapıyorlar. Yüzde 20-30 pat diye.
Aylık enflasyon oranı kadar zam yapılsa daha iyi.

Atıyorum, 100 lira olan şey niye hemen 120 lira oluyor ve her ay 120 ödüyoruz. 100'den 103 olsun, sonraki ay 105 olsun, sonra 108-109 neyse
Yaptığınız hareketi kınıyorum istanbul ile ilgili sayfa burası dikkat ederseniz.

En kolay kazık atılan gariban halktır Hocam
Küçük bir matematikle demek istediği şu: Rakamlara takılmayın sallıyorum.

Ücret 100 TL olsun.

Ocak ayında bir kere 60 tl zam yaptın 160 lira oldu tüm yıl boyunca. Ocak - aralık arası full 160 TL ödeyeceksin.

Her ay 5 tl zam yaparsan yıl sonunda yine en baştaki aynı paraya geliyor.

105 - Ocak
110
115
120
125
130
135
140
145
150
155
160 - Aralık

Gömü mü buldular dediniz de, seçimden önce o vaatleri duyunca ben gömü bulundu sanıyorum.

Ulaşımı ucuzlatacağız diye gelip seçimden sonraki ilk ay büyük zammı basmak gibi...
Hocam daha siyasete kaçıcak ama Seçim öncesi aday olan Şahıs onu yapıcağız dedi şimdi bakan daha bir şey görmüyoruz

Ücret 100 TL olsun.

Ocak ayında bir kere 60 tl zam yaptın 160 lira oldu tüm yıl boyunca. Ocak - aralık arası full 160 TL ödeyeceksin.

105 - Ocak
110
115
120
125
130
135
140
145
150
155
160 - Aralık
Tam olarak bunu örnek verdim.

Gömü mü buldular dediniz de, seçimden önce o vaatleri duyunca ben gömü bulundu sanıyorum.

Ulaşımı ucuzlatacağız diye gelip seçimden sonraki ilk ay büyük zammı basmak gibi...
Hala siyasete devam burada biz başkanı konuşmuyoruz genel veya yerel siyasette konuşmuyoruz burada yapılan bir zam var yanlış olduğunu söylüyoruz

Ücret 100 TL olsun.

105 - Ocak
110
115
120
125
130
135
140
145
150
155
160 - Aralık
160 ile 12 yi çarp 1920 lira
1590 yerine 1920 ödüyorum

Hala siyasete devam burada biz başkanı konuşmuyoruz genel veya yerel siyasette konuşmuyoruz burada yapılan bir zam var yanlış olduğunu söylüyoruz
Laf ettirmeyerek siyaset yapıyorsun

Neyse kolay gelsin.
Bize müstehak

160 ile 12 yi çarp 1920 lira
1590 yerine 1920 ödüyorum
Şöyle de bir şey var. Hem 330 tl az ödüyorsun hem de zammı hissetmiyorsun. Her ay gelen örnek üzerindeki 5 tl zammı hissetmezsin.

Herkes biliyor sizinle fikir ayrılıklarımız mevcut ancak yapım gereği doğru söylediğiniz bir şeyi inkar edemem. Doğruya doğru bu söylemde haklısınız her ne kadar farklı düşüncelerde olsak da.

Bu sistem halkın yararına olacağı için hiçbir türlü gelemez.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt