Teşekkür ve Veda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim. Aktif değildim.

@Selçuk hocam. Bu sitedeki tüm destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

@Balinacan ve @TolgaC hocam. Hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum ve sitemiz için hayırlı olsun.

Bir sorum olacak. Uppu.com ne olacak?

Öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim. Aktif değildim.

@Selçuk hocam. Bu sitedeki tüm destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

@Balinacan ve @TolgaC hocam. Hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum ve sitemiz için hayırlı olsun.

Bir sorum olacak. Uppu.com ne olacak?
Merhabalar, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)
Şu anda uppu hakkında bir şey düşünmüyoruz, az kullanım ve forumdaki hızlı mesajlaşma sisteminden dolayı ancak üyelerden talep gelirse tekrar konuyu masaya yatırabiliriz.

yeterince çukura maruz kalmadım o yüzden sokak jargonuna hakim deilim
Çukur değil Diyarbakır Yöresinde Kullanılan bir söz,
Tırşik = Güveç
Tırşikçi = Hafif aşağılayıcı / Küçümseyici bir sözdür. Kürtler'den başka kimse anlamını bilmiyor :d

Kimisine göre; Yalakacı kimisine göre Kendini satanlara kimisine görede , Menfaatçi , Beleşçi , Yalakalık , Kodoman'Lara , deniliyor. Vallah kimse tam anlamını bilmiyor :D tam bir öğrenmem gerek.

WowTurkey'i ismen biliyordum, kayıt olmak bugüne nasip oldu. İki tarafa da hayırlı olsun öncelikle.

Eski yönetime emekleri için teşekkürler, yeni yönetime başarılar dilerim.

Forum kültürüne ve geçmişine zarar verilmeden modern geliştirmeler yapılacaktır diye düşünüyorum.

bir öneride bulunmak istiyorum, ulaşım platformlarında reklamımiz olmalı en az bir konuda ismimiz geçmeli, benim gibi çoğu eski wowturkeyciler burayı bilmiyor, redditte ulaşım platformları var aynı isimde farklı forumlar var hepsi ya birleşmeli yada satın alınması yoluyla tek bir forum haline gelmeliyiz, instagramdaki spotterlarda davet edilmeli @Balinacan @TolgaC

bir öneride bulunmak istiyorum, ulaşım platformlarında reklamımiz olmalı en az bir konuda ismimiz geçmeli, benim gibi çoğu eski wowturkeyciler burayı bilmiyor, redditte ulaşım platformları var aynı isimde farklı forumlar var hepsi ya birleşmeli yada satın alınması yoluyla tek bir forum haline gelmeliyiz, instagramdaki spotterlarda davet edilmeli @Balinacan @TolgaC
Bence hepsini birleştirmeye Gerek yok. Reddittekiler redditten kopmaz. Diğer siteler de farklı alanlara yönelmiş vaziyette.

Bence hepsini birleştirmeye Gerek yok. Reddittekiler redditten kopmaz. Diğer siteler de farklı alanlara yönelmiş vaziyette.
Reddittekiler kopar o konuda sıkıntı yok, diğer sitelerde aynı şeyi yapıyor zaten, ayrı ayrı olmak yerine bir olarak bu yolda yürümeyi her zaman desteklemek lazım, eski wowturkey ulaşıma yön veren yerdi,tekrar aynı şekilde devam etmesi herkesi mutlu eder, karar tabiki yönetimindir

Reddittekiler kopar o konuda sıkıntı yok, diğer sitelerde aynı şeyi yapıyor zaten, ayrı ayrı olmak yerine bir olarak bu yolda yürümeyi her zaman desteklemek lazım, eski wowturkey ulaşıma yön veren yerdi,tekrar aynı şekilde devam etmesi herkesi mutlu eder, karar tabiki yönetimindir
Daha önce (wowturkey.net domaininin alındığı zamanlarda) diğer sitelerle görüşüldü diye hatırlıyorum. Birleşmek yerine ayrı devam edildi o zamanlar. Şimdi de birleşme olacağını sanmıyorum.

Daha önce (wowturkey.net domaininin alındığı zamanlarda) diğer sitelerle görüşüldü diye hatırlıyorum. Birleşmek yerine ayrı devam edildi o zamanlar. Şimdi de birleşme olacağını sanmıyorum.
Eski wowturkeyciler çeşitli platformlara dağıldılar, eski wowturkeyde ulaşımı yonelendirenler bizlerdik, şimdi ise farklı platformlarda devam ediyorlar ve bilmiyorlar,bu durumun değişmesi için reddit başta olmak üzere tüm platformlarda adımız tanıtılması gerekir ki eski wowcular toplanıp eski gücümüzü yeniden kazanalım,bu konuda yönetim tarafından bizlere bir şey düşerse yardımcı olmaya çalışırız, dediğim gibi farklı yerlerde değil tek bir yerde buluşup yönlendirmek herkesin işine gelir

Geri
Üst Alt