Genelde koyu tema kullandığımdan yeni olandaki koyu tema renkleri rahatsız etti bu renk tonları düzeltilirse geçiş daha kolay ve iyi olacaktırYeni tema fena değilde eski tema gibisi yok.
@marmaray bağımlısı 'da kullanıyormuşBurada bir tek ben mi Default temasını kullanıyorum?
Oy veremeyeceğim, ikisini de kullanmadım.
Ben sadece foruma girip boş yapma ve kimsenin okumayacağı içerikler girip çıkmak istiyorum ihtiyar
Sayfanın En alttan değiştiriyorsunuz.tema degisiyormuydu? ve nerden degisiyor?
Siz bilirsiniz hocam.Ben sadece foruma girip boş yapma ve kimsenin okumayacağı içerikler girip çıkmak istiyorum ihtiyar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.